Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat din Galda de Jos a fost condamnat la 9 luni de închisoare pentru că a amenințat cu moartea doi ofițeri de poliție care au intervenit să aplaneze un scandal pornit între el și iubita acestuia.

Mai mult, inculpatul este recidivist, find condamnat în trecut la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru că a bătut un alt bărbat. Din acest motiv, pe lângă cele 9 luni de închisoare pentru ultraj, acesta va executa și un rest de 216 zile de închisoare din pedeapsa precedentă.

Doi polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, O.R.T, alături de colega E.M.H, în data de 25 august 2018, ”în jurul orei 12.24, au primit un apel prin SNUAU 112, pentru a se deplasa la domiciliul inculpatului Sibian Loredan Paul în vederea aplanării unui conflict pe care inculpatul l-a avut cu concubina sa”, se arată în rechizitoriul întocmit de către procurori.

Apelul venit prin numărul de urgență era din partea mamei concubinei, din care reieșea că Paul Sibian a luat-o cu forța pe tânără și pe cei doi copii din casa mamei și i-a adus la domiciliul său din Galda de Jos.

Integral pe Alba24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.