Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberala Adina Vălean este cel mai influent eurodeputat român în Parlamentul European, ea ocupând poziția a patra în TOP 100 cei mai influenți europarlamentari ai acestei legislaturi, potrivit unui studiu al Vote Watch EU.

Alți români din clasament sunt Ioan Mircea Pașcu (PSD pe poziția 31, Siegfried Mureșan(PNL) pe poziția 70, Monica Macovei, pe poziția 78, Dan Nica (PSD) pe 88 și Marian Jean Marinescu (PNL) pe 95.

Topul este deschis de președintele Parlamentului European, Antonio Tajani. Pe locul 2 se află liderul PPE și candidat la șefia Comisiei Europene, Manfred Weber, iar pe 3 italianul Roberto Gualtieri. Românca Adina Vălean, PPE-PNL, este pe locul al 4-lea, urmată de șeful socialiștilor din Parlamentul European, Udo Bullman. Pe locul 6 este autriacul Othmar Karas(PPE), urmat de spaniolul Eider Rubial Gardiazabal , poloneza Danuta Hubner(PPE), Guy Verhofstad de la ALDE și Ines Ayala Sender de la socialiști.

Integral pe HotnewsComentarii

Georgiana PATRIOATA de Maria Grapini se duce a 2-a oară ÎN EUROPA....pe venit de 10 000 Euro/lună....De ce să-i mai alegem pe ăștia de ne-au facut de rîs pe noi romanii la Parlamentul European....În 2018 s-a dat cea mai rușinoasă Rezoluție împotriva Romaniei, MCV-ul din 2018 a fost cel mai jignitor adus nouă datorită măsurilor retrograde ale PSD+ALDE-iștilor de încălcarea Statului de Drapt, Slăbire a Justiției și Subjugare a procurorilor.....De ce să-i mai trimitem pe aștia încă odată acolo să se îmbogățescă făra a face ceva pentru țara lor ???...Ce să mai caute Madam Norica Nicolai, Renate Weber, Maria Grapini, Dan Nica....și alții din nou acolo dacă s-au dovedit ineficienți și impostori ???....Cînd votați, UITAȚI-VĂ ȘI LA NUMELE DE PE LISTE....alegeți pe cei meritoși, educați, civilizați, cunoscători de limbi străine....nu Cotoarbe Țațe ca Madam Grapini...

26 aprilie 2019 12:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.