Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, spune că PSD solicită Comisiei Europene declanșarea procedurii de infringement împotriva Austriei, ca urmare a votului din Parlamentul austriac prin care sunt reduse beneficiile sociale ale străinilor rezidenți.

„Cetățenii români nu sunt cetățeni europeni de mâna a doua, astfel că solicităm comisarului european pentru Ocupare, Afaceri Sociale, Incluziune și Mobilitate, Marianne Thyssen, să declanșeze procedura de infringement împotriva Austriei, ca urmare a votului din Parlamentul național, conform căruia beneficiile sociale ale cetățenilor europeni rezidenți, inclusiv români, au fost «indexate», un termen diplomatic pentru tăiate. Susținem principiul «la muncă egală – beneficii egale» și reiterăm faptul că pe teritoriul Uniunii Europene nu trebuie să existe diferențe între cetățeni, pe criterii de naționalitate și etnie”, scrie Grapini pe pagina sa de Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

Ecce Kurrupt Austro-Hungurul evident a fugit de la ora de limba și literatura română și s-a ascuns fix în cuibul piraților kurcubeului, sub rochia lui Konchita Wurst... Astfel a scăpat cu viață veșnică și a ajuns profesor de limbi străine în arianus...

26 aprilie 2019 14:29

Hungurul Analfabeta asta are un nume dat de prostovanul care n-are ce face si-si zice Kuminicaturile Gemene. E bun numele agriPINA vagy PICSA. Pentru cei care stiu ungureste. Cum e gura ei asa-i si PINA vagy PICSA.

26 aprilie 2019 13:33

Georgeta PATRIOATA de Grapini se duce a 2-a oară ÎN EUROPA....pe venit de 10 000 Euro/lună....De ce să-i mai alegem pe ăștia de ne-au facut de rîs pe noi romanii la Parlamentul European....În 2018 s-a dat cea mai rușinoasă Rezoluție împotriva Romaniei, MCV-ul din 2018 a fost cel mai jignitor adus nouă datorită măsurilor retrograde ale PSD+ALDE-iștilor de Slăbire a Justiției și Subjugare a procurorilor.....De ce să-i mai trimitem pe aștia încă odată acolo să se îmbogățescă făra a face ceva pentru țara lor ???...Ce să mai caute Madam Norica Nicolai, Renate Weber, Maria Grapini, Dan Nica....și alții din nou acolo dacă s-au dovedit ineficienți și impostori ???....Cînd votați, UITAȚIVĂ ȘI LA NUMELE DE PE LISTE....alegeți pe cei meritoși, educați, civilizați, cunoscători de limbi străine....nu Cotoarbe Țațe ca Madam Grapini....

26 aprilie 2019 12:18

Oltean Cetatenii romani, specializati in muncile cele mai injositoare, ar trebui sa se intoarca in tara lor, si sa contribuie la edificarea Romaniei. Daca pui mana pe carte sau daca inveti o meserie ceruta, deja se poate trai tot atat de bine ca in Vest. Important este sa te ajute mintea (mai ales !), dar si bratele.

26 aprilie 2019 5:01

Kuminecăturile Gemene Agripina nu glumește. A învățat lecția nu ca Miorița, pardon, Viorica... Cioara vopsită o fi doar mascota piraților kurcubeului dar asta contează mai puțin. Repetenții de pretutindeni vor simți durerea pentru care nici un specimen Homo Superior nu poate plăti oricât s-ar screme.

26 aprilie 2019 1:40

Ecce Kurrupt Achtung mein arianus! Iată primul șpiț orificial în sfinkterul lui Konchita Wurst...

26 aprilie 2019 0:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.