Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii USR-PLUS din Cluj-Napoca reclamă că cetăţenii oraşului primesc în cutiile poştale pliante electorale cu mesaje care le sunt atribuite în mod fals. Într-o filmare făcută în după-amiaza zilei de joi, 25 aprilie, apare un tânăr surprins de o membră USR-PLUS în timp ce distribuia astfel de pliante în cutiile poştale din mai multe blocuri.

Prins asupra faptei, bărbatul iuţeşte pasul, dar este ajuns din urmă şi întrebat dacă reprezintă USR. „Sunteţi din partea URS? Reprezinţi USR? Fugi? Nu răspunzi? Sun acum la Poliţie”, spune tânăra care îl urmăreşte, însă acesta nu răspunde şi încearcă să se facă nevăzut pe aleile din cartierul clujean Mănăştur.

Integral pe AdevărulComentarii

Ana USR are curaj, oameni tineri ,școliți nu analfabeți functionali. Este un partid drept cu viziuni democratice,europene dar români sunt obișnuiți cu bolșevismul. Votez cu drag.

26 aprilie 2019 16:59

Marin Sunt zone în țară unde USR ii rupe pe pesedisti, macar ăștia au inițiativă nu ca adormiți din PNL.

26 aprilie 2019 16:48

Kuminecăturile Gemene Eu de mic copil mananc numai cacat, Cred ca ati bagat de seama. Nu pute cand vedeti vreo postare de-a mea? Ma cac aici, pe site-ul asta, in fiecare zi de cateva ori si-mi da satisfactie mai tare decat Homobuci. Apoi mananc din nou. Mananc si de la altii. Atunci mi se dilata sfinkterul, iar Wrustul se face ca parul. O astept pe Konchita. Pacat ca nu-i Veorica. Mi-ar place mai mult de Ana Birchall. Stie si limbi straine. Ce limbi i-as trage si eu.

26 aprilie 2019 14:29

crestinu` si....nu prea Caramitru (ori Karamitru ? ) zice ca erau doi de la tineretu liberal care se ocupau cu impartirea aia de pliante facke la adresa USR !

26 aprilie 2019 12:36

argatu` vesel L-a prins intre picioare pe individ ? Ca si io as fi amator !

26 aprilie 2019 12:23

Sicterescu Si "reciproca" e valabila ! Unii de la USR fac pliante false despre PSD si ALDE ! Sictir !!!

26 aprilie 2019 12:21

Victoria Am observat că Inamicul Public No.1 pentru PSD-ism este USR+PLUS și din loviturile ce li se dau ^sub centură^ de la Antena 3 și Romania TV....Și cred că știu și ^De ce ?^....Pentru că ăștia în opoziție nu au făcut și nu fac compromisuri .... Eu urăsc PSD-ismul din toată ființa mea și am să votez mereu cu USR-ul....DUȘMANUL DUȘMANULUI MEU ESTE PRIETENUL MEU !....

26 aprilie 2019 9:55

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Dragi Ardeleni,Bănățeni,Bihoreni,Bucureșteni....cei ce produceți mult pentru bugetul acestei țări....IEȘIȚI LA VOT.... ieșiți la vot și apărați-vă munca și inițiativa....că altfel banii produși de voi se redistribuie celor mai puturoși din țara asta....Nu vedeți că Dragnea-Dăncilă și Gașca lor vor să dea moca din banii munciți de voi cîte 20 000 lei/gospodărie la puturoși în Moldova....vor pod peste Dunăre la Zimnicea în Teleorman după modelul lui Ceaușescu cu Scorniceștiul....Cei productivi, corporatiști, privații, cei cu mici afaceri....IEȘIȚI LA VOT....că banii voștrii sunt deturnați de ^Ciuma Roșie^ în buzunarele funcționărimii bugetare tocmai la cei ce nu produc nimic, ci doar consumă și vă pun bețe în roate afacerilor voastre.....acestă oligarhie funcționărescă care s-a întins ca o caracatiță peste tot și ^suge^ tot și mai vor și Șpăgi și Comisioane ....

26 aprilie 2019 9:09

Stan Pățitul Și-au fabricat și apoi „ găsit” adversarii necinstiți. Luați exemplu pe Andrei Caramitru !

26 aprilie 2019 8:27

Marius In politica este posibila orice mârlănie,important este că oameni să poată face distincția dintre mârlani mari și cei mici.

26 aprilie 2019 7:28

Marcel Ce mesaj nu le apartine? Ala cu traitul in grupuri, cu doar 2% nasteri sau care alta idiotenie scornita la un pahar de urina????

26 aprilie 2019 0:37

Kuminecăturile Gemene Și eu am primit o pliantă pe care scria că ecce obligatoriu să înbuci felii tăiate din capătul celălalt al cozonacului. Am știut că ecce falsă deoarece avea inscripția Uniunea Sodomizați România în loc de clasicul USR Plus logo. Eu nu doresc nimic în plus, îmi doresc doar pâinea tradițională pe care și-o dorește și Cristian Homobuci. Eu de mic copil mănânc la cină doar un fel și apoi merg la culcare. La prânz eventual se servește două feluri plus salată, aperitive, prăjituri, am auzit că boierimea eurovizionară pune pe masă tot tacâmul. Eu ecce un fomist simplu, tac și înghit pe nemestecate pâinea noastră cea de toate zilele și mă rog domnului Klaussfinkter Wurst Johannis să mă ferească de cel rău.

25 aprilie 2019 22:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.