Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că legea fundamentală trebuie modificată în aşa fel încât Curtea Constituţională să spună dacă întrebările pentru referendum sunt constituţionale, el apreciind că referendum din 26 mai "este o ruşine".

"Sunt de acord cu dl Iohannis! Da, dragi români, dl Iohannis are dreptate! Constituţia României trebuie modificată! Trebuie modificată în asemenea fel încât un preşedinte al Republicii, care noaptea visează nişte întrebări fără subiect şi predicat pentru un referendum inutil, să nu mai poată să pună în practică, pe banii şi munca românilor, orice fantezie! Da, Constituţia trebuie modificată în asemenea fel încât să existe un filtru între fanteziile unui preşedinte şi punerea lor în practică! Cred că este necesar ca cea mai înaltă instanţă din România, Curtea Constituţională, să spună dacă întrebările acestui referendum inutil sunt constituţionale, dacă ele nu încalcă drepturi şi libertăţi ale cetăţeanului sau dacă nu au decât un scop electoral", a scris Tăriceanu joi pe contul său de Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Gicu "O rusine" esti TU, Tariceanu si Dragnea!!!

26 aprilie 2019 21:07

@Stan Pățitul Tu esti dezbinat. Esti si Stan - sa fii stana!- si Patitul

26 aprilie 2019 13:45

Emil din Dublin Rusine sunteti voi mafiotii si ciumatii rosii din parlamentul teleormanromaniei. Romani cu mintea la cap mergeti la vot si sa aveti un Paste fericit!

26 aprilie 2019 13:32

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu @Lucius Cornelius Sulla...Lasă Domnule dragă, să mai avem și noi cei ce producem venit pentru țara asta un cuvînt de spus la Alegeri....Nu să ne hotărească soarta doar asistații sociali aduși cu japaca la vot de primari, pensionarii și oligarhia funcționărească îmbogățită....Noi muncim și ne spetim și neproductivii ne hotărăsc soarta....

26 aprilie 2019 12:43

Lucius Cornelius Sulla Nazistu`, sorosistu, rezistacu,securistu,masonu & restu sunt unu si acelasi individ care nu a produs nimic in viata lui ! Bun inteles in afara de cacat si venin pe net ! Sa-mi beleasca sula !

26 aprilie 2019 12:18

Ion Românu O rusine sunteti domnia voastra domnule liberal ratat!! Pozitia pe care o aveti, incurajeaza minciuna, hotia, libertatea penalilor, badjocorirea celor furati, vatamati prin acte de coruptie. Doriti iesirea Romaniei din UE, drept pret pentru a scapa vremelnic de raspundere? Chiar nu realizati ca sunteti temporar cu majoritatea in parlament?? Ce deziluzie! Nu cu foarte multa vreme in urma, domnule Tericeanu, erati o speranta pentru cei mai multi romani! Azi? mai cititi odata prima propozitie de mai sus.

26 aprilie 2019 11:16

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Dragi Ardeleni,Bănățeni,Bihoreni,Bucureșteni....cei ce produceți mult pentru bugetul acestei țări....IEȘIȚI LA VOT.... ieșiți la vot și apărați-vă munca și inițiativa....că altfel banii produși de voi se redistribuie celor mai puturoși din țara asta....Nu vedeți că Dragnea-Dăncilă și Gașca lor vor să dea moca din banii munciți de voi cîte 20 000 lei/gospodărie la puturoși în Moldova....vor pod peste Dunăre la Zimnicea în Teleorman după modelul lui Ceaușescu cu Scorniceștiul....Cei productivi, corporatiști, privații, cei cu mici afaceri....IEȘIȚI LA VOT....că banii voștrii sunt deturnați de ^Ciuma Roșie^ în buzunarele funcționărimii bugetare tocmai la cei ce nu produc nimic, ci doar consumă și vă pun bețe în roate afacerilor voastre.....acestă oligarhie funcționărescă care s-a întins ca o caracatiță peste tot și ^suge^ tot și mai vor și Șpăgi și Comisioane ....

26 aprilie 2019 9:15

Stan Pățitul Așa ceva nu poate vota un om întreg la minte. Nu sunt definite infracțiunile , dar nici funcțiile publice vizate. O doare în șpiț pe bibliotecara de la comună ( funcție publică) de infracțiunea cu caltaboșul, sau cu cei 5 păstrăvi de la Direcția poliție rutieră . A doua întrebare este atât de „clară” că-i trebuie explicații în apendice. Este clar o manevră politicianistă a lui Johanis pentru dezbinarea societății românești și, eventual, pentru un „ guvern al meu” . Cu cine l-ar face ? Mandolină, Alinutza, Oița, și alții ca ei . Mai bine lipsă. De aceea nu voi vota la REFERENDUM.

26 aprilie 2019 8:34

ovi Ba repetentule, decat sa " cujeti" ase, mai bine cautati inca o nevasta ca la acest capitol esti doftor....

26 aprilie 2019 7:19

Kuminecăturile Gemene Evident Ion a stat acasă cu ușa din dos larg deschisă ca să nu i se întâmple Dicktatorului mult iubit altfel răul cel mare. Acum evident a sosit momentul să accepte orificial invitația Repetentului la Masa Tăcerii: "Înbuci ceva?"

25 aprilie 2019 23:33

Ion Noi, cei multi si obiditi, sugem EURO-poolla la tv, si #REZISTAM (în chilotzi, la metrou, acasa, la supliciu si / sau pe strada, n.m.) si mai presus de toate #VREM O "tzara" (respectiv un EURO-bantustan cam) CA AFARA! Ca(-cat) în ... GERMANIA! Sa vie si la noi (diversi) "refugiati"-"migranti" sa ne (mai) foota si noua nevestele si fiicele (în print, n.m.) si sa se mai termine si la noi cu "coruptia" asta - ca aia poate sa manipuleze / manipizdeze orice vrea muschii lor ca sa iasa noxele la masini cum trebuie si NU INTRA ABSOLUT NIMENI la bulau!

25 aprilie 2019 23:29

Ion O rusine sunteti voi penalilor pentru tara asta. Referendumul vostru ce rezultat a avut?

25 aprilie 2019 22:29

Ecce Kurrupt Șuturi foarte bine plasate în sfinkterul Căcănarului... Inamicul Public nr 2 are șanse să ajungă nr 1 în clasamentul pizdacilor.

25 aprilie 2019 21:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.