Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel puțin două persoane au fost omorâte, joi după-amiaza, în urma unui incident armat care a avut loc în apropiere de stație de metrou Novie Cheriomuşki din Moscova.

O sursă din Poliția rusă susține că doi oameni care prezentau răni provocate de gloanțe au fost descoperite la intrarea în stația de metrou Novie Cheriomuşki, relatează agenția de știri TASS, citată de Mediafax.

Integral pe LibertateaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul MOSCOVA 7/13 HRISTOS 7, TISBITUL 13; Moscova 7/12 HRISTOS 7/12; MO.SCO.VA. MO-Om, SCO-Scoala, VA-Via. Om cu scoala de la Via Lui Hristos si Tisbitul. Scoala de la vie e invatatura cereasca unica despre cum se infaptuieste prin Duhul Sfant intreaga Creatie dupa Casa Raiului si din faptele mele, intre anii 2004-2070 leat 7512-7578 (Lumea vazuta si nevazuta, Cosmosul infinit, Pamantul si Adam cu Eva).

25 aprilie 2019 22:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.