Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sfîrșit, avem celebrele întrebări. Celebre ca și autorii lor. Mie îmi sună exact ca niște propoziții de Klaus Iohannis! Scrîșnite în măsele, insinuante, ca o strîmbă în figura PSD-ului.

Întrebările super-moșite, de o cumplită banalitate, sfidînd chiar și bunul simț, nu sunt bune decît pentru evaluarea gîndirii de la Cotroceni. În fapt, întrebările sunt atît de simple încît pot fi socotite și șmechere.
Cine din România (în afara prinților, copiilor și nevestelor celor condamnați) ar fi de acord cu amnistierea pentru fapte de corupție?

Integral pe CotidianulComentarii

Kuminecăturile Gemene Eu de mic copil mananc numai cacat, Cred ca ati bagat de seama. Nu pute cand vedeti vreo postare de-a mea? Ma cac aici, pe site-ul asta, in fiecare zi de cateva ori si-mi da satisfactie mai tare decat Homobuci. Apoi mananc din nou. Mananc si de la altii. Atunci mi se dilata sfinkterul, iar Wrustul se face ca parul. O astept pe Konchita. Pacat ca nu-i Veorica. Mi-ar place mai mult de Ana Birchall. Stie si limbi straine. Ce limbi i-as trage si eu.

26 aprilie 2019 14:37

Ion C Securistul de Cornel Nistorescu, omul cu 5 NEVESTE, turnator al colegilor sai la securitate, in perioada studentiei, nu este PATRUPED. El este un NEVERTEBRAT, o RAMA care se tareste pe sub pamant, ba chiar mai rau, un SARPE otravitor caruia ii trebuie zdrobit capul. Te asteapta vremuri grele, BOSOROGULE!

26 aprilie 2019 12:23

Kuminecăturile Gemene Autorul acestui articol ecce un pizdac păgân cam rău de gură... Klaussfinkter Wurst Johannis ne invită creștinește pe toți în jurul mesei, să ne așezăm pe un scăunel și să împărtășim Sfântul Cozonac Eurovizionar. Întrebucerea ecce una simplă și elegantă: "Înbuci ceva?"

25 aprilie 2019 20:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.