Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Modificările legislaţiei penale adoptate miercuri de Parlament afectează în mod substanţial activitatea de urmărire penală şi tragerea la răspundere a celor care au săvârşit fapte penale, implicit fapte de corupţie sau asimilate corupţiei, arată Direcţia Naţională Anticorupţie într-un comunicat de joi.

DNA arată că modificările adoptate la cele trei legi vor determina următoarele consecinţe: autorii unor categorii largi de fapte care sunt în prezent sancţionate de legea penală nu vor mai putea fi traşi la răspundere.

Integral pe AgerpresComentarii

@Georgianooo, la infractorul Ghiolbanis te-ai referitără? Ti-a fututără așe di bine la sfinterică? Chiar nu-ți mai placi diloc la păsărică?! Că la creierică, vai di ca pula teu!

26 aprilie 2019 18:20

argatu` vesel Uite dom`le, de ce nu mai pot io ! Ca DNA trebe sa munceasca mai mult !

26 aprilie 2019 12:25

Georgiana Păi măi DNA-ule.....nu ți-e clar încă ?....asta s-a și dorit....ca infractorii să scape....Ce contează ^amănuntele astea^ pentru PATRIOȚI ???....PATRIOTU este o specie rară PSD-istă la suprafață (la piele) dar la INIMĂ și CREER este o specie TRĂDĂTOARE și HOAȚĂ....Îi doare-n cur de Romania și poporul roman...Ei s-o ducă bine cu odraslele lor, să poată fura, lua Șpăgi și Comisioane fără să-i găjbească justiția...Nu ați văzut și voi Clanurile Interlope ( din cel al Sportivilor, al Duduienilor și care or mai fi fost....) ce l-au însoțit pe Dragnea la înfățișarea de la ÎCCJ ???.....Mafia Interlopă cu Mafia Politică PSD-istă au același interes și și-au dat mîna în Romania....Se sprijină și interferează una cu alta....Noi, victimile și prostimea, la căcat !... și la muncă să avem de unde fi furați, jăcmăniți și jefuiți.... Să dăm taxe cît mai mari și multe la stat și autorităților locale....dar și să lăsăm portofelele și casele iar Băncile să lase ATM-urile la mîna Clanurilor Interlope....

26 aprilie 2019 7:41

Nicolae Marincei Ca daca se abolesc termenele de prescriptie la coruptie, intra dinnou pe rol GLOBAL-SPAGARII dela Microbill Gheitz, dela EADS si dela BECHTEL si o sa ne distram de minune!

26 aprilie 2019 0:10

Firați ai draqului de labagii !!!! Puneți ”osul și mintea” la contribuție! Nu mai veniți, voi kkții lui onea, portocală, ....s.m.d., și arestați oamenii, ca apoi oamenii să vă demonstreze și/sau să vă demonteze acuzațiile, ABERANTE, ale handicapaților din DANA. Sunt decacord ca cei ce fură sa facă PUȘCARIE, dar nu cu DOSARE FACUTE LA COMANDA DE niște retardați !!!!

25 aprilie 2019 21:23

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Direcția Neprihănirii Arianusului a anunțat că procuriștii are o usturime intolerabilă la găoază și că șpițurile pe care le-a primit în sfinkter nu are nici o logică...

25 aprilie 2019 19:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.