Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lovitură dură primită de un important ministru din Guvernul Dăncilă, poate cel mai apropiat de Liviu Dragnea. Acesta a fost înregistrat, pe ascuns, în timpul unei şedinţe importante. Ulterior, inregistrarea audio a ajuns în presă.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o întâlnire importantă la sediul Direcției Generale Anticorupție unde a precizat că prin reorganizare nu se urmărește desființarea DGA, după un scandal public cu șeful DGA, Cătălin Ioniță. Ulterior, discuțiile au fost înregistrate de cineva aflat la masă, chit că acest lucru este strict interzis prin lege, potrivit România TV.

Integral pe CapitalComentarii

Ecce Kurrupt Așa și care ecce bomba? Că doamna ministru i-a dat șpițuri violente în sfinkter kuristului de serviciu care era în patru labe și încerca să se ascundă sub masă... De ce kuriștii nu au prezentat înregistrarea video? Au publicat doar coloana sonoră să nu se facă de râsul kurcilor, doar să se victimizeze elegant?!

25 aprilie 2019 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.