Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat care sunt întrebările la referendumul pe probleme de Justiție, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat. Acesta consideră că temele referendumului nu sunt importante pentru președinte pentru că nu le-a anunțat el însuși.

PSD a reacționat, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat întrebările la referendumul pe probleme de Justiție. Acesta va fi organizat în ziua alegerilor europarlamentare, 26 mai. Secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, consideră că șeful statului își bate joc de români.

„În primul rând, numitul Klaus Werner Iohannis face bășcălie de români și România. A trimis purtătorul de cuvânt să ne spună cam care ar fi teleme de la referendum. Cam atât de importante sunt aceste două întrebări încât nu a catadicsit să iasă domnia sa să le anunțe.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ion George Păi cînd îți tragi 2 milioane de Euro dintr-o tranzacție dubioasă cu terenuri căpătate moca de la Nașul de Cununie a Beizadelei lui Dragnea sigur că vrei să-ți conservi beneficiile și privilegiile....altfel vezi lume și prostimea din Romănia cînd ești milionar în Euro, dragă PRM-istule Codrin Ștefănescu....

25 aprilie 2019 14:23

Uita-te ma la boul cap-de-pula! Pai de aia are Presedentia purtator de vorbe, ca sa il foloseasca...Se gaseste si asta de l-a urecheat Vadim, ca asa te-a scos din sediul PRM tribunul si te-a luat Dragnea, resapat, de nou.

25 aprilie 2019 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.