Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se înmulțesc divergențele dintre premier și șeful PSD. La cum se mișcă lucrurile în ultima perioadă, nu ar fi exlus ca Viorica Dăncilă să fie tentată de linia predecesorilor săi, Grindeanu și Tudose, care au plecat cu scandal din fruntea Executivului, după ce au refuzat să mai răspundă la comenzile lui Liviu Dragnea. Felul în care a acționat premierul în problema remanierii, dar și în privința repatrierii aurului, ridică mari semne de întrebare. Iar, reacția lui Dragnea arată că inițiativele venite de la Palatul Victoria îl irită din ce în ce mai mult.

Refuzul premierului Viorica Dăncilă de a da curs scenariului unei remanieri prin restructurarea Guvernului votată în Parlament, alternativă dorită de Liviu Dragnea și de apropiații acestuia, îi dă apă la moară președintelui Klaus Iohannis, care are acum posibilitatea să prelungească criza guvernamentală timp de 60 de zile, până la mijlocul lunii iunie.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.