Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Administrația Prezidențială a anunțat, joi, întrebarea care va fi pusă românilor la referendumul din 26 mai. Astăzi era ultima zi în care șeful statului putea semna decretul de convocare a referendumului pentru justiție.
Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi,a susţinut astăzi, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă în cadrul căreia a anunţat întrebările ce vor fi puse la referendumul pe Justiţie din data de 26 mai.

„1 - Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

2 - Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infacțiunilor, pedepselor și organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele de urgență la CCR?”


Românii sunt chemați la vot să răspundă cu „Da” sau „Nu”.


Comentarii

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu @ a lu` pigus....Lasă Domnule dragă, să mai avem și noi cei ce producem venit pentru țara asta un cuvînt de spus la Alegeri....Nu să ne hotărească soarta doar asistații sociali aduși cu japaca la vot de primari, pensionarii și oligarhia funcționărească îmbogățită....Noi muncim și ne spetim și neproductivii ne hotărăsc soarta....

26 aprilie 2019 12:50

a lu` pigus Nazistu, sorosistu, securistu, rezistacu, etc, e unu` si acelasi individ ! Oricum, omu` asta (ca e si el om, desi multi nu ar crede !) in afara de venin pe net si kkt, nu a produs nimic in viata lui ! Si-l salut ! Alupigus bre !!!

26 aprilie 2019 11:57

internaucu` O noua tampenie saseasca ! Sau poate ca in mintea lui, ne crede pe toti asemenea ...lui ? Ori am devenit toti slugile lui ?

26 aprilie 2019 11:52

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Dragi Ardeleni,Bănățeni,Bihoreni,Bucureșteni....cei ce produceți mult pentru bugetul acestei țări....IEȘIȚI LA VOT.... ieșiți la vot și apărați-vă munca și inițiativa....că altfel banii produși de voi se redistribuie celor mai puturoși din țara asta....Nu vedeți că Dragnea-Dăncilă și Gașca lor vor să dea moca din banii munciți de voi cîte 20 000 lei/gospodărie la puturoși în Moldova....vor pod peste Dunăre la Zimnicea în Teleorman după modelul lui Ceaușescu cu Scorniceștiul....Cei productivi, corporatiști, privații, cei cu mici afaceri....IEȘIȚI LA VOT....că banii voștrii sunt deturnați de ^Ciuma Roșie^ în buzunarele funcționărimii bugetare tocmai la cei ce nu produc nimic, ci doar consumă și vă pun bețe în roate afacerilor voastre.....acestă oligarhie funcționărescă care s-a întins ca o caracatiță peste tot și ^suge^ tot și mai vor și Șpăgi și Comisioane ....

26 aprilie 2019 9:12

Nu vă fie frică, șobolanul Draknea pică! Mai v, futu-ți gura mă-tii de handicapat, Iohannis antagonizează oamenii normali împotriva corupților. Voi, psd-iștii, apărațți corupția cu dinții. Sper să mori în chinuri, tu și Dragnea al tău. "ăt mai repede.

26 aprilie 2019 7:52

Georgiana Ce contează ^amănuntele astea^ pentru PATRIOȚI ???....PATRIOTU este o specie rară PSD-istă la suprafață (la piele) dar la INIMĂ și CREER este o specie TRĂDĂTOARE și HOAȚĂ....Îi doare-n cur de Romania și poporul roman...Ei s-o ducă bine cu odraslele lor, să poată fura, lua Șpăgi și Comisioane fără să-i găjbească justiția...Nu ați văzut și voi Clanurile Interlope ( din cel al Sportivilor, al Duduienilor și care or mai fi fost....) ce l-au însoțit pe Dragnea la înfățișarea de la ÎCCJ ???.....Mafia Interlopă cu Mafia Politică PSD-istă au același interes și și-au dat mîna în Romania....Se sprijină și interferează una cu alta....Noi, victimile și prostimea, la căcat !... și la muncă să avem de unde fi furați, jăcmăniți și jefuiți.... Să dăm taxe cît mai mari și multe la stat și autorităților locale....dar și să lăsăm portofelele și casele iar Băncile să lase ATM-urile la mîna Clanurilor Interlope....

26 aprilie 2019 7:48

Darius Valkov, agent sovietic v, te-aș fute-cur, dar prefer POPO-copiii LGbT-ORL "europeni", ca sa le fuck "educatie"-sexuala printre EURO-fessele de la Bookci!

25 aprilie 2019 23:53

UP DATE "Presedintele" a mai introdus si o A PATRA ÎNTREBARE: sunteti de acord sa fie si la noi ca la ... CE = sa umble Parchetul General dupa alde J.C. Juncker sa-i puna catushele lapicioarele din fatza, iar el sa zica ca e prea ocupat cu BREXIT-ul si sa le dea cu flitu' la bulangi?!

25 aprilie 2019 23:48

UP DATE "Presedintele" a mai introdus si o A TREIA ÎNTREBARE: sunteti de acord sa ne apucam si noi, la Mioveni, SA FALSIFICAM ACTE cu privire la acidul azotic emanat pe esapament în nasul Dvs. si sa NU INTRE LA PUSCARIE (în secunda-2, n.m.) ABSOLUT NIMENEA (ca în Germania, n.m.)?

25 aprilie 2019 23:44

Gargară politica, marca ”iohannis” să-mi bag pwla în el referendum și în toți politicienii!!!!

25 aprilie 2019 21:16

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică întrebucerea cu cele două teme: 1. Sunteți de acord cu răstignirea celor kurrupți? 2. Sunteți de acord cu interzicerea apelurilor la serviciul de urgență din motive de căcat și cu extinderea dreptului de a contesta apelurile 911?

25 aprilie 2019 18:35

Darius Valkov, agent sovietic v, te-aș fute-cur, dar ai păduchi.

25 aprilie 2019 17:50

Ion Românu Domnule/nă acoperit/ă "v", ce ar fi dacă înainte de a scrie comentarii să pui mâna pe o carte de gramatică a limbii române. Recitește scriitura: lipsesc diacriticile (linga în loc de lângă, gratierii în loc de grațierii, intrebari în loc de întrebări...etc); apar și cuvinte inexistente în DEX precum rzbunator, gindire. Un analfabet/ă cultural și politic care își dă cu părerea.

25 aprilie 2019 17:30

v Ce-mi place la Ghiolbanis, pe linga defectele lui de rzbunator, ranchiunos, arivist, de antagonizare a populatiei, etc ca este "rapid in gindire". A reusit sa puna doua intrebari scurte "repede" dupa ce a declarat ca este hotarit sa faca un referendum

25 aprilie 2019 15:52

fiziciana this guy is an idiot! 1. De la inceput legea amnistiei si gratierii era conceputa sa NU se aplice cazurilor de coruptiei 2.OUG se dau , numai pentru ca au stat cu anii in parlement cele mentionate de "inteligent" sau pur si simplu pentru a corect legi (votate stramb de Parlament , care nu fac decat sa aprobe un haos generalizat in sistemul judiciar)

25 aprilie 2019 15:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.