Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Educaţiei a publicat în Monitorul Oficial ordinul cu structura anului şcolar 2019-2010, iar elevii nu vor începe anul școlar pe 15 spetembrie, așa cum era de obicei.

În anul şcolar 2019-2020, cursurile încep pe 9 septembrie şi se încheie pe 12 iunie. Anul şcolar va avea 35 de săptămâni, dintre care 15 săptămâni în primul semestru şi 20 în cel de-al doilea semestru.

Elevii de clasa a VIII-a vor încheia cursurile în 5 iunie, iar cei de clasa a XII-a şi a XIII-a seral şi frecvenţă redusă vor încheia cursurile în 29 mai. Preşcolarii şi elevii din clasele primare vor avea vacanţă în săptămâna 26 octombrie – 3 noiembrie. Mai mult. Vacanţa de primăvară va fi în perioada 4-21 aprilie 2020.

Integral pe CancanComentarii

EU Daca tot intrerupeti scoala de atatea ori, de ce ati trecut la semestre si nu ati ramas la trimestre? Jenant! Abramburica nu-i sanatoasa daca nu face praf invatamantul. Nu mai sunt meseriasi. Adica tamplari, zidari, zugravi, lacatusi, sudori, mecanici in agricultura De ce? Pentru ca Ambramburica a desfintat scolile profesionale.

25 aprilie 2019 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.