Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un accident teribil a avut loc marți, 23 aprilie, în Italia, pe autostrada A5. Mircea Dragomir, un șofer român de TIR, în vârstă de 55 de ani, a murit, după ce medicii au încercat să îl țină în viață.

Totul s-a petrecut în zona localităţii Pontremoli, la graniţa dintre Toscana şi Emilia Romagna după ce Mircea, aflat la volanul TIR-ului, a ieșit dintr-un tunel și ar fi pierdut controlul volanului răsturnându-se pe autostradă, conform parma.repubblica.it.
Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, l-au descarcerat pe șofer și au făcut tot posibilul să îl salveze, însă, într-un final, acesta a fost declarat decedat.

Integral pe CancanComentarii

Neamț sadea Și toate astea doar pentru că nu avem autostrăzi, să putem bea cafeaua la Roma... Daca aveam autostrăzi, șoferul ar fi circulat pe autostrada națională și n-ar mai fi murit, în accident, în Italia!

25 aprilie 2019 14:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.