Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federația Sindicatelor din ANP anunță că a chemat în judecată Administrația pentru a obține creșterea normei de hrană, urmând ca după sărbători să se adreseze judecătorilor și pentru majorarea normelor de echipare.

"FSANP nu poate si nici nu vrea sa riste imputernicirile unor aiuriti nimeriti prin functii pentru a apara drepturile subordonatilor din penitenciare. Nici Guvernul nu pare mai interesat. Drept urmare FSANP merge in instanta pentru membrii de sindicat din penitenciare pe care-i reprezinta pentru a obtine cresterea normei de hrana. La fel facem si cu norma de echipare, imediat dupa sarbatori.

FSANP a trimis azi o cerere de chemare in judecata pe numele ANP, pentru obtinerea majorarii normei de hrana pentru angajatii din penitenciare. S-a putut la MApN, va trebui sa se poata si la noi la ANP, chiar daca ministrul Justitiei inca mai conteaza in decizia instantelor in procesele cu sindicatele. Dar, istoria recenta ne demonstreaza ca se poate.

Integral pe StiripesurseComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.