Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, miercuri, că președintele Klaus Iohannis nu va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale din acest an, lupta ducându-se atunci între candidatul PSD și Dacian Cioloș.

Potrivit lui Bogdan Chirieac, Dacian Cioloș își va anunța candidatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare.

"O să se anunțe imediat după victoria în alegeri a USR de pe 26 mai. Victoria USR în alegeri înseamnă că va depăși USR-ul. În turul doi, după cum știți, nu merge niciun calcul - oamenii votează strict pe emoții.

Nu intră Klaus Iohannis în turul doi. A fost scos deliberat de pe eșichierul politic - probabil că nu m-a crezut că este victima unei capcane. După 26 mai o să se lămurească: cineva a vrut să scoată PNL-ul și pe Klaus Iohannis și să introducă USR-ul și pe Dacian Cioloș", a spus Bogdan Chirieac, la "Punctul de întâlnire".


Comentarii

ANAL-istul politic Chireac aflat pe statul de plata al PZD-ului pentru prestatiile de la Tonomate (Antene). Ce zice asta este egal cu ZERO.

25 aprilie 2019 9:34

Geo Păi cine se mai uită în gura ăstuia ce spune Chiriac și DcNews este chiar prost....Și el și Pieleanu sunt plătiți foarte bine din banii PSD-ului veniți din Subvenția dublată anul ăsta....că de aceea și-au și dat atîta bănet alde Dragnea să aibă cu ce-i cumpăra pe alde ăștia...că mai fură ei și din subvenție pentru ei (vezi cazul Trezorierului Mircea Drăghici), ei cred că ar fi și normal să furi....și această subvenție vine de la bugetul statului, adică din taxele și impozitele prostimii....și ne mirăm de ce nu-s bani de spitale, școli, grădinițe noi și kilometrii de autostrăzi....Uite daia !....că se fură și aruncă aiurea pe propagandă PSD-istă....

25 aprilie 2019 9:32

Europeanul Datul cu părerea - sportul la care suntem campioni mondiali!

25 aprilie 2019 7:35

v Eu inca sper sa nu mai fie Ghiolbanis, dar nici Ciolosica. Sint curios de "profetiile" lui Chiriac. El tot timpul ni-l da "victorios" pe Ciolosica.

25 aprilie 2019 1:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.