Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pe Facebook pentru salvarea Cazinoului din Constanţa, acesta fiind bănuit de înşelăciune. Până acum, peste 80 de persoane au donat aproximativ 1.300 de euro.

Campania de strângere de fonduri pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa a fost iniţiată de Bogdan Druga, un român ce locuieşte în Italia şi care speră să strângă astfel trei milioane de euro pentru salvarea Cazinoului.

„Cazinoul din Constanţa este al constănţenilor şi aşa trebuie să rămână. Dacă reuşim restaurarea şi reintroducerea acestuia în circuitul turistic se va crea o fundaţie care să se ocupe de administrarea acestui simbol al oraşului Constanţa. Cazinoul va fi donat fundaţiei care se va asigura de păstrarea şi mentenanţa acestui simbol în numele constănţenilor”, spune el pe pagina deschisă pentru strângerea de fonduri.

Integral pe Mediafax