Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele în exerciţiu al Ucrainei Petro Poroşenko şi preşedintele ales Vladimir Zelenski au denunţat Rusia ca o forţă de ocupaţie în estul Ucrainei, după ce Moscova a decis să simplifice procedurile de acordare de paşapoarte ruseşti pentru locuitorii din Doneţk şi Lugansk, transmite Reuters.

Petro Poroşenko a declarat că acţiunea Kremlinului a încălcat dreptul internaţional, în timp ce Vladimir Zelenski a acuzat Rusia că duce un război împotriva Ucrainei.

Locuitorii din regiunile separatiste din estul Ucrainei vor putea primi mai uşor cetăţenia rusă în virtutea unui decret semnat miercuri de Vladimir Putin, la câteva zile după alegerea noului preşedinte ucrainean Vladimir Zelenski.

Integral pe AgerpresComentarii

Ecce Kurrupt Oare nu cumva analiștii eurovizionari încearcă disperați să-și culeagă franjurii sfinkterului de pe jos după șpițurile fatale pe care Porkoshenko le-a luat în arianusul multilateral colorat?! Zelenski a zis clar că euromaidanezul de căcat împunge Bestiile Roșii cu Axa Kurcubeului ca un repetent iar Ukrainienii au numai de pierdut de pe urma unui astfel de război, în special dacă am presupune prin absurd că repetenții de căcat l-ar putea câștiga...

24 aprilie 2019 21:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.