Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisia Europeană va analiza „cu atenție” modificările Codurilor penale adoptate miercuri de Parlamentul de la București „înainte de a decide următoarele etape”, a declarat un purtător de cuvânt al executivului de la Bruxelles, care a avertizat că, dacă preocupările europenilor legate de statul de drept din România nu sunt avute în vedere, Comisia „va trebui să acționeze rapid”.

„Suntem la curent cu votul asupra codurilor penale revizuite, care a avut loc miercuri în Parlamentul României. Vom analiza cu atenție măsurile adoptate înainte de a decide următoarele etape. Înțelegem că nu au fost promulgate încă și nici nu au intrat în vigoare.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică eurovizionarii vor face o analiză profundă în grup, probabil la masa rotundă din curtea lui Konchita Wurst, și apoi neprihăniții de căcat vor da verdictul...

25 aprilie 2019 19:39

Grigo Poate să fie și MAMA Comisiei de la Veneția....Mafia PSD-istă calcă totul în picioare.....ce căcat, Stat de Drept ?....Ce Justiție Independentă ?....La căcat cu mofturile astea !....și ce dacă ne dau ăia de la Bruxelles NUCLEARA cu Articolul 7 din Tratatul de Aderare !!!....PATRIOȚII sunt în Europa....Dar TRĂDĂTORI și HOȚI în Romania....PSD-iștii se duc PATRIOȚI ÎN EUROPA și este deajuns....prostimea mămăligară îi votează....L-ar vota ei pe Dragnea președintele țării și de ar fi în pușcărie la Jilava....ce contează ^amănuntele astea^ pentru PATRIOȚI ???....PATRIOTU este o specie rară PSD-istă la suprafață (la piele) dar la INIMĂ și CREER este o specie TRĂDĂTOARE și HOAȚĂ....Îi doare-n cur de Romania și poporul roman...Ei s-o ducă bine cu odraslele lor, să poată fura, lua Șpăgi și Comisioane fără să-i găjbească justiția...Ca să-i iasă voturile cine știe ce le-o fi vîndut Dragnea celor de la UDMR-u din interesele romanilor din Ardeal cum a făcut-o de multe ori pînă acum....de parcă dădea de la mă-sa de acasă....

25 aprilie 2019 9:15

ariciul Ma tem ca in uniunea asta,Europeana ,un mar stricat le va strica pe toate celelalte ei urmarind cu interes modificarile legislative ce scapa hotii penalii si talharii ,de pedepse,si gandind;Daca la ei sa putut,...putem si noi.Altminteri ,nu s-ar mai implini ce este scris;Cand va veni noaptea,oamenii se vor strange mai multi la un loc ,de frica bandelor,sa astepte ziua de maine si nu cu placere si cu groaza.

25 aprilie 2019 7:34

Paulus @HotPoollaFakeNews: bine, dar "suntem la curent cu (...)" înseamna ca avem de-aface cu un EURO-group-infractional, sau ca (derbedeul auto-intitulat) "CE" utilizeaza în exprimare pluralul majestuos? Cu respect, P.

24 aprilie 2019 23:39

Corina Creatza (euro-ciuma rosie) si io, si io "analizez" (si mai si felatzionez, ca de obicei, n.m.) si am pus-o si pe curva aia alcoolica de Mogherica Pizdirini sa mai "analizeze" si ea, ca pe mine ma ustura sfincteru' ca pe EURO-bulangii LGBT-ORL-usr-plus!

24 aprilie 2019 23:34

Marius Ii doare in p--a de voi ba că sunteți mai prosti că ei.

24 aprilie 2019 23:14

DRICU VESEL Aha! Bravo! Deci: analizează cu atenție, ne trag de urechi, și trebuie s-o facă urgent până nu... Până NU, CE? Suntem cumva un popor tâmpit, care nu știm încotro sunt punctele cardinale, care, dacă nu ne vor prosterna spre... vest, o vom feșteli-o... Deci, să luăm aminte la amenințările de analiză ale bruxellezilor care știu totul despre ce și cum e cu țara asta... etc.

24 aprilie 2019 21:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.