Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că elevii săi trebuie să uite partida din meciul tur, contând pentru semifinalele Cupei României, câştigată în deplasare de trupa constănţeană cu 2-1 şi că trebuie să abordeze returul de la scorul de 0-0. El şi-ar dori ca în meciul de joi să nu marcheze niciun gol, dar ştie că acest lucru este imposibil, informează News.ro.

Hagi a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că acest meci este diferit de ultimele două întâlniri avute cu formaţia din Craiova şi că echipa adversa va veni la Ovidiu să atace şi marcheze goluri.

“Este un meci în care nu mă interesează să vorbesc despre rezultatul care a fost. Pentru noi începe de la 0-0, trebuie să îl câştigăm, trebuie să avem acest spirit. O să uităm meciul de la Craiova şi ultimul meci care a fost acasă, e un meci total diferit, cu altă încărcătură. Ei vor veni să joace, să atace, aşa cum au făcut-o de fapt, că ei sunt o echipă care totdeauna au ştiut să atace, vor să atace, să câştige, să marcheze goluri”, a afirmat Hagi.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.