Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat că renunță la Andrei Caramitru, care-i este consilier de patru luni.

Picătura care a umplut paharul a fost o postare a lui Caramitru în care a afirmat că locul parlamentarilor PSD, ALDE și UDMR este ”la pușcărie sau în exil unde să moară de foame”.

Într-o postare pe forumul intern de discuții al USR, obținută de HotNews, Dan Barna scrie că „am aflat și eu din presă de opiniile sale, prea des”, iar „Andrei nu are nevoie de o titulară de consilier al meu pentru a conta”.

„Odată terminată partea economică din program, Andrei rămâne un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relația președinte - consilier”, a scris șeful USR.

Integral pe România LiberăComentarii

Dr. House Despărțire de fațadă! Cine se aseamănă, se adună.

25 aprilie 2019 7:56

Ecce Kurrupt Puiul de kurist acoperit rămâne un comunicacator pe propriile patru picioare. După ce ne-am șters la kurcubeu cu degetul unu pe altu, am decis să ne comunicăcăm în continuare fără domnul Caramitru, tot în public evident, noi la Uniunea Sodomizați România o facem pe față nu într-o debara ca alții. Pizdacii iese din debaraua lor zâmbind după ce trage apa dar știm noi ce face ei acolo, nu ne prostește ei pe noi, poate pe majoritatea covârșitoare a românilor dar nu pe noi. Noi ecce băieți dăștepți...

24 aprilie 2019 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.