Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Coaliția PSD-ALDE a reușit să treacă prin Parlament modificarea Codurilor Penale cu ajutorul voturilor deputaților UDMR.

Kelemen Hunor susține că UDMR și-a dat votul pentru că trebuia aplicate deciziile CCR și nu s-a modificat nici măcar „o virgulă” la acestea. Mai mult, liderul UDMR spune că a înțeles de la colegii săi să "până la urmă" aceste modificări nu îi aventajează "nici pe domnul Dragnea, nici pe domnul Tăriceanu".

"Curtea Constituţională a anulat o grămadă de prevederi din Codul penal şi Codul de procedură penală. În comisie nu s-a adăugat nimic la deciziile Curţii Constituţionale, nu s-a adăugat nicio virgulă. Noi am spus că deciziile Curţii Constituţionale, într-o ţară democratică, indiferent că ne plac sau nu ne plac aceste decizii, trebuie să fie respectate. Este responsabilitatea Guvernului, pe de o parte, şi responsabilitatea Parlamentului, pe de altă parte, să pună de acord legile cu deciziile Curţii Constituţionale", a declarat, miercuri, liderul UDMR, Kelemen Hunor, citat de Mediafax.

Integral pe România LiberăComentarii

ovi UDMR, este psdu-ul unguresc, si de aceea au votat a laturi de gasca psdista. Si in regimul lui Ceausescu ungurii erau fruntasii PCR-ului. Asta-i motivul hunore.

25 aprilie 2019 7:30

Marius Ia spune tu la lume ce va mai dat Dragnea ? Și lasă gogoșile astea de doi bani.

24 aprilie 2019 21:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.