Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Istoricul Adrian Majuru mi-a cerut să elimin un articol publicat în Cotidianul în 21 noiembrie 2011, intitulat „Ce vor khazarii?“.

De-a lungul anilor, acest articol a fost contestat și incriminat ca o expresie de antisemitism. Adrian Majuru a fost taxat de nenumărate ori, el nefiind un om cu apucături antisemite. Scurta descriere a istoriei khazarilor și supoziția că ei ar visa o patrie în România a deranjat peste măsură. Drept pentru care, nedorind să fim la baza unui rău provocat cuiva, cu atît mai mult lui Adrian Majuru, îmi asum decizia de retragere a articolului, în ciuda faptului că nu mi se pare corect. Nu sunt corecte nici incriminarea și presiunile exercitate asupra autorului, uneori, inclusiv asupra ziarului,după cum nu-i corectă nici retragerea acestui text de pe site-ul cotidianul.ro.

Cu atît mai mult cu cît articolul lui Adrian Majuru conține o descriere extrem de corectă a modalităților prin care poate fi destrămată o țară și aneantizat un popor. Cu riscul de a fi catalogat în fel și chip, și pe proprie răspundere, reproduc partea cu valoare de semnal de alarmă din articolul lui Adrian Majuru. Compatrioții noștri, elite sau oameni simpli, ar trebui să știe prin ce mijloace ar putea fi destrămată România. Cunoscînd modalitățile, ne putem apăra!

Integral pe CotidianulComentarii

ungurul udemerist Bine Solomoane, asa pot sa spun si eu ca romanii au ocupat leaganul civilizatiei unguresti, ca doar dupa razboiul cu turcii 1526 ( Mohacs) o puna parte a Ungariei a ajuns pasalac si numai in Ardeal au ramas preponderent unguri, si in partea spre Austria si in Slovacia ( Pozsony= Bratislava era capitala) de astazi.

25 aprilie 2019 15:31

soloMAN Pai, bine mai securist imputit de Nistorescu, nu tu esti unul dintre aia care te-ai vandut pe 10 arginti? Crezi ca o sa se uite la tine astia care conduc lumea? Vei deveni un jeg imbatranit in rele.De fapt asta si esti! Miscarea teritorialista, nu cea sionista, daca n-ai stiut, au pus ochii de mult timp pe o bucata din tarisoara noastra pentru a-si face culcus aici, adica întemeierea unui cămin național pentru poporul evreu. E vorba de Basarabia pe vremea cand numarul evreilor de acolo era mai mare decat al evreilor din Palestina. Totusi, dorinta evreilor de a se reintoarce in Israel a ramas si-n rugaciunile zilnice ale acestora, astfel ca a castigat sionismul, miscare care-si dorea sa faca din Palestina o tara a evreilor. La asta se mai adauga faptul ca acest teritoriu era nu numai "Promised Land", dar se afla si-n Imperiul Otoman foarte slabit fata de Imperiul tarist, unde se afla Basarabia. Dar faptul ca o tara se poate "naste prin cumparare" este de data recenta si aproape de noi-Kosovo. Kosovo Pole- Campia Mierlei este un teritoriu dat drept leagan al civilizatiei sarbe. Rand pe rand, putini fortati precum romanii dupa revolutie, sarbii si-au vandut casele si pamantul si s-au asezat in Voivodina. Aceasta miscare a inceput la sfarsitul sec XVI si inceputul sec XVII si a continuat mai puternic in sec XX. Asa a ajuns Kosovo o tara a albanezilor. Nici nu-i intereseaza ca numele tarii e sarbesc.

25 aprilie 2019 12:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.