Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vești proaste pentru Liviu Dragnea, despre care anumite persoane spun că se apropie de sfârșitul său politic. Surprinzător este faptul că acesta ar putea să fie dat jos chiar de propriul său partid, indiferent de sentința pe care o va primi în justiție. Care este detaliul de care depinde viitorul politic al lui Dragnea.

Stelian Tănase, unul dintre cei mai cunoscuți analiști politici autohtoni, spune că liderul PSD, Liviu Dragnea, are două mari probleme care ar putea să îl dea jos de la șefia PSD. Astfel, este vorba de o mare bătălie în dosarul de la ICCJ, acolo unde așteaptă o decizie atât de la judecătorii din dosar, cât și de la CCR, dar și în partid situația este tensionată, deoarece în cazul unui scor dezastruos la alegerile europarlamentare, șeful PSD va fi cel care va încasa eșecul.

Integral pe CapitalComentarii

Ecce Kurrupt Da, iar Klaussfinkter Wurst Johannis ecce călare pe cai mari. Face sărituri superbe peste obstacole ca la un spectacol de călărie. Ecce un adevărat Super Homo... ce măiestrie! ce control!

24 aprilie 2019 17:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.