Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Probabil că mulţi (social-democraţi - n.r) sunt nefericiţi. Mai ales oameni din administraţia publică, pentru că pe mulţi nu îi ajută. Ei sperau că scapă cu toţii, cum spunea Varujan Vosganian. Ori scăpăm cu toţii ori murim toţi. Ei bine scapă numai unii. De exemplu, abuzul în serviciu a rămas exact cum era stipulat anterior. Liviu Dragnea nu mai avea nevoie, dar toţi ceilalţi nu primesc niciun beneficiu din această legiferare. S-ar putea să constatăm nişte nemulţumiri din sânul PSD pentru că s-au rezolvat problemele unui grup restrâns”, a explicat jurnalistul Liviu Avram.

Integral pe AdevărulComentarii

AVERTIZMENT Vedeti ce fac atia cu CODURILE PENALE chiar cand COMISIA DE LA VENETIA este aici?? Ii doare in cur de ce zice poporul!! Nu-i destul ca si asa eram, noi ROMANII catalogati ca fiind HOTI, acum trebuie sa avem LEGI prin care sa FAVORIZAM HOTIA? Domnule presedinte, nu-i lasati pe hotii astia sa ne faca de RASUL LUMII!!! Intoarceti CODURILE PENALE la Curtea Constitutionala si daca trebuie, din nou la PARLAMENT. Mai UNGURILOR voua nu va e RUSINE??? De aia ungurii din Ungaria nu va vor si va considera si pe voi HOTI, pentru ca ai fraternizat cu hotii pizdei!!

24 aprilie 2019 17:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.