Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a votat azi modificările operate de coaliţia PSD-ALDE la Codul penal şi la Codul de procedură penală. Unele articole schimbate de PSD îl ajută pe Liviu Dragnea să scape de dosarul angajatelor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Coaliţia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputaţilor, dar s-a bazat pe voturile UDMR şi ale minorităţilor naţionale.

Codul de procedură penală a fost adoptat cu 16 voturi peste limita majorităţii. UDMR şi minorităţile naţonale au înclinat decisiv balanţa în favoarea coaliţiei PSD-ALDE, care nu mai are majoritate. 13 deputaţi maghiari şi 8 ai minorităţilor naţionale au votat cot la cot cu Puterea, după cum arată votul electronic.

Integral pe AdevărulComentarii

Florin Bilei Lingatorii de cratite UDMR nici nu au habar de gustul sublim al EURO-poollii, motiv pentru care nici n-au sanse reale sa le ejaculeze "nucleu' dur" vreun "fond" nerambursabil pe esofag!

24 aprilie 2019 23:27

găozar EURO-maoist (neobisnuit de complet) imbecil depizdat 16:02

24 aprilie 2019 23:24

Ungurii curva europei Ia hai sa sugem EURO-poolla (în chilotzi, la metrou, n.m.) sa ne asumam POPO-"valorile" HOMO-"europene" si sa-i înjuram pe unguri, ca e huni, avari si mongoloizi!

24 aprilie 2019 23:21

Zamfir Gheorghe Ruşine conducătorilor minorităților din România!!!

24 aprilie 2019 21:30

ungureanu ardelean Muriti baih ciumetilor de ciuda ! Ca s-au adoptat cele hotarate constitutionale de CCR ! Sa le beliti sula ungurilor, daca de ei nu mi puteti traii !

24 aprilie 2019 18:14

Hungur cu sambur in kur.... Pentru a fi scosi ungurii din parlamet trebuie convinsi toti romanii sa mearga la vot! Altfel nu se scapa de aceasta CURVA UNGUREASCA !!! Ei nu mai reprezinta 5% din populatia Romaniei, asa ca este singura posibilitate.

24 aprilie 2019 17:33

AVERTIZMENT Vedeti ce fac atia cu CODURILE PENALE chiar cand COMISIA DE LA VENETIA este aici?? Ii doare in cur de ce zice poporul!! Nu-i destul ca si asa eram, noi ROMANII catalogati ca fiind HOTI, acum trebuie sa avem LEGI prin care sa FAVORIZAM HOTIA? Domnule presedinte, nu-i lasati pe hotii astia sa ne faca de RASUL LUMII!!! Intoarceti CODURILE PENALE la Curtea Constitutionala si daca trebuie, din nou la PARLAMENT. Mai UNGURILOR voua nu va e RUSINE??? De aia ungurii din Ungaria nu va vor si va considera si pe voi HOTI, pentru ca ai fraternizat cu hotii pizdei!!

24 aprilie 2019 17:29

Ungurii curva europei De cand au venit in europa mongoloizii sau prostituat pe fata fara rusine!

24 aprilie 2019 16:57

Grigule, iar mananci kakat? Dragnea vă fute-n cur părinții. A uitat să le indexeze pensiile si-n 2018 si-n 2019..Îi cam ustură găoaza, nu?

24 aprilie 2019 16:04

găozar bolşevic imbecil depistat 15:13

24 aprilie 2019 16:02

Grigule, iar mananci kakat? Va ustura rau in kur, babaieti! V-o trage Dragnea de va sparge rozeta, bibicilor! Niste alifii v-ar fi utile in momentele aste ade restriste

24 aprilie 2019 15:13

Grigu Poate să fie și MAMA Comisiei de la Veneția în Romania....Mafia PSD-istă calcă totul în picioare.....ce căcat, Stat de Drept ?....Ce Justiție Independentă ?....La căcat cu mofturile astea !....și ce dacă ne dau ăia de la Bruxelles NUCLEARA cu Articolul 7 din Tratatul de Aderare !!!....PATRIOȚII sunt în Europa....Dar TRĂDĂTORI și HOȚI în Romania....(cine știe ce le-o mai fi dat Dragnea UDMR-iștilor să-l ajute cu votul.....de la Jigodia asta te poți aștepta la orice.....vom afla cînd e prea tîrziu.....).PSD-iștii se duc PATRIOȚI ÎN EUROPA și este deajuns....prostimea mămăligară îi votează....L-ar vota ei pe Dragnea președintele țării și de ar fi în pușcărie la Jilava....ce contează ^amănuntele astea^ pentru PATRIOȚI ???....PATRIOTU este o specie rară PSD-istă la suprafață dar la INIMĂ și CREER este o specie TRĂDĂTOARE....Îi doare-n cur de Romania și poporul roman...Ei s-o ducă bine cu odraslele lor, să poată fura, lua Șpăgi și Comisioane fără să-i găjbească justiția...

24 aprilie 2019 14:17

USMR face prostitutie politica!!! Se duc mereu cu aia care dau mai mult!

24 aprilie 2019 14:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.