Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eugen Nicolicea, propus de PSD pentru a ocupa funcția de ministru al Justiției, spune că președintele Klaus Iohannis continuă să încalce Consituția, pentru că refuză remanierea guvernamentală decisă de coaliția PSD-ALDE.

După ce Klaus Iohannis a refuzat toate propunerile de miniștri făcute de PSD, Eugen Nicolicea a declarat că președintele „și-a permis să încalce în continuare Constituția”.

„Restructurările nu se fac pentru rezolvarea conflictelor juridice de natură constituţională. Pentru acest motiv nu (ar trebui să facă PSD restructurare guvernamentală - n.r.). După cum aţi văzut, domnul preşedinte nu e prima dată când încalcă deciziile CCR. A făcut-o bine. Punct. A încălcat ultima decizie a CCR. Pentru că a mai refuzat şi altădată şi şi-a permis să încalce în continuare Constituţia”, a declarat Eugen Nicolicea, miercuri, la Parlament, potrivit Mediafax.

Integral pe Digi24Comentarii

Ion Georgescu N-ar fi fost o mare jignire să pui în scaunul Ministrului de Justiție un grobian ca Nicolicea ce și-a luat diploma de jurist la 50 de ani fără frecvență....nu, mai rău...la studiul de la distanță...la Renumita ^Fabrică de Diplome Spiru Haret^ din Drobeta Turnu Severin....Păi Magistrații adevărați ce și-au tocit coatele învățînd la Univerități de Drept de renume din Romania și cu Doctorate în străinătate ce să zică avînd să ^ia lumină^ de la un astfel de ministru....Și de ce s-o faci ?....doar să-i dea lui Dragnea și altora de ai lui Grațierea și Amnistia....Batjocora a ajuns prea mare !!!....Își bat joc pe față de Romania și de poporul roman....Suntem un popor prost și mămăligar de acceptăm bătaia asta de joc.....

24 aprilie 2019 14:04

Mai, Nicolicea, dar tuc um itit permiti sa aspiri la o asemenea demnitate Ia mau uita-te o data la diploma de la SH si la cea varsta ai facut-o...Ca daca e sa vorbim de bun-simt, nu stiu zau. Ia spune, mai degraba, cum ai propus declararea regelui Mihai persona "non-grata" in Romania.

24 aprilie 2019 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.