Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daniel Barbu, fost preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, a ajuns miercuri dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul în care Mircea Drăghici, trezorierul PSD, este acuzat de delapidare.

Acesta a fost audiat câteva zeci de minute de procurori. „Nu pot să mă pronunţ cu privire la aceste lucruri”, a spus Barbu la ieşirea din sediul DNA.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, luni, extinderea urmăririi penale faţă de Mircea Drăghici, trezorier al Partidului Social Democrat, cu privire la săvârşirea unei alte infracţiuni de delapidare.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei notează în ordonanţă că, în calitate de trezorier al unui partid, având atribuţii de gestionare şi administrare a bunurilor şi fondurilor băneşti aparţinând formaţiunii politice respective, suspectul ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux (marca Mercedes Benz model GLE 350 Coupe) cu o valoare de 324.800 lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării.


Comentarii

Ecce Kurrupt Când îi sugeam pula, nu era nevoie s-o decalotez.

24 aprilie 2019 16:00

Ecce Kurrupt, militant PSD Daniel Barvbu a locuit cumva in cartierul evreiesc si are părinți evrei?

24 aprilie 2019 13:01

Grig Poate să fie și MAMA Comisiei de la Veneția în țară acum....Mafia PSD-istă calcă totul în picioare.....ce căcat, Stat de Drept ?....Ce Justiție Independentă ?....La căcat cu mofturile astea !....și ce dacă ne dau ăia de la Bruxelles NUCLEARA cu Articolul 7 din Tratatul de Aderare !!!....PATRIOȚII sunt în Europa....Dar TRĂDĂTORI și HOȚI în Romania....PSD-iștii se duc PATRIOȚI ÎN EUROPA și este deajuns....prostimea mămăligară îi votează....L-ar vota ei pe Dragnea președintele țării și de ar fi în pușcărie la Jilava....ce contează ^amănuntele astea^ pentru PATRIOȚI ???....PATRIOTU este o specie PSD-istă la suprafață dar la INIMĂ și CREER este o specie TRĂDĂTOARE....Îi doare-n cur de Romania și poporul roman !...Ei s-o ducă bine cu odraslele lor, să poată fura, lua Șpăgi și Comisioane fără să-i găjbească justiția...Uitați-vă la Marele Trezorier PSD-ist, Mircea Drăghici face Lege ce se și votează în Parlament și se dublează Subvenția partidului venită de la Guvern din Buget (adică din taxele și impozitele prostimii) și apoi fură cu două mîini și pentru el și pentru nevastă-sa....și-l mai punea Infractorul Condamnat Dragnea și Ministru la Transporturi....să aibă de unde fura mai mult....

24 aprilie 2019 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.