Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Planul de pace israeliano-palestinian promis de Donald Trump urmează să fie dezvăluit după Ramadan, care se încheie la 4 iunie, a anunţat consilierul de la Casa Albă Jared Kushner, punând accentul pe un plan de dezvoltare mai largă a Orientului Mijlociu, relatează AFP.

Influentul ginere al preşedintelui Statelor Unite, însărcinat de doi ani de miliardarul republican să redacteze ”acordul ultim” care să pună capăt inextricabilului conflict între israelieni şi palestinieni, a spus marţi că era pe punctul de a face public acest plan, la sfârşitul lui 2018, însă Israelul a anunţat alegeri anticipate, care s-au desfăşurat la începutul lui aprilie. În prezent, premierul Benjamin Netanyahu, care a obţinut ”o mare victorie”, ”este în plină formare a coaliţiei sale” şi ”când va sfârşi noi ne vim afla, probabil, în plin Ramadan”, a dezvăluit el la o conferinţă organizată de revista Time, la New York. ”Vom aştepta până la sfârşitul Ramadanului, iar apoi ne vom publica planul”, a anunţat el.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.