Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Papa Francisc a donat un ou de Paşte din ciocolată de 20 de kilograme unei cantine sociale din Roma pentru a-şi sărbători ziua onomastică, a anunţat marţi Vaticanul, relatează dpa.

Pe 23 aprilie este sărbătorit Sfântul Gheorghe, iar Suveranul pontif poartă numele Jorge Mario Bergoglio.

Cadoul a fost oferit centrului pentru persoane fără adăpost de către Roma Termini, principala gară din Roma, administrată de asociaţia catolică de caritate Caritas, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului Alessandro Gisotti într-un mesaj pe Twitter.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Amalia "Episcopul Ignatie le-a făcut o bucurie unor copii şi vârstnici din două localităţi vasluiene"....."Voluntarii Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului premiați de Asociația Medicală Română"......."Arhiepiscopul Ioachim îndeamnă la donare de sânge pentru elevii olimpici băcăuani răniți în accidentul rutier din Cluj"......"Apel la rugăciune pentru victimele atacurilor teroriste din Sri Lanka"... titluri de pa basilica.ro... Astea nu conteaza... Sunt interne!

24 aprilie 2019 11:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.