Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan spune că PSD şi ALDE au rămas fără majoritatea în Parlament, dovadă fiind faptul că au renunţat la restructurarea Guvernului, care trebuia să primească votul parlamentarilor.

„Coaliţia de Guvernare PSD-ALDE a rămas fără majoritate în Parlament! Nimic nu dovedeşte mai bine acest lucru decât faptul că Liviu Dragnea NU mai vine cu restructurarea Guvernului. A încercat să forţeze remanierea, a eşuat. Guvernul PSD-ALDE are oficial zilele numărate”, consideră Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL afirmă că, „astăzi, ascunşi ca o grupare infracţională în biroul lui Liviu Dragnea, liderii PSD-ALDE au renunţat la votul Guvernului în Parlament pentru că au constatat singuri că parlamentarii nu-i mai susţin”.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt Raluca Curcan a făcut sinteza zilei și a viitorului, un pic pe invers bineînțeles... Baciul Pizdac un sfat a convocat. Adevărat că a convocat. Ciobăneștii mioritici ecce de fapt deja la posturi. Lupul Pizdac ecce plecat în delegație deoarece Konchita Wurst nu se poate mușca singură de buci. Evident dacă ar sări și ea cu sfinkterul în țeapă ca o oaie repetentă viața ar fi mai ușoară pentru toată lumea...

23 aprilie 2019 22:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.