Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidele politice se întrec în această perioadă în a formula promisiuni aparent sincere și viziuni cât se poate de oneste despre rolul și locul lor în Parlamentul European.

Însă, de cele mai multe ori, partidele folosesc pentru inspirație material fotografic preluat mai puțin din România, pe care susțin că o slujesc, și mai degrabă din tot felul de alte țări neașteptate precum Polonia, SUA sau Rusia.

Aceleași partide au acuzat PSD că folosește uneori fotografii non-românești pentru a-și promova mesajele electorale. Din nefericire, o simplă utilizare a motoarelor de căutare online tinde să demonstreze că niciun partid nu este de fapt și de drept nevinovat în această privință. La sfârșitul zilei, va conta mai puțin totuși câte fotografii de campanie pot prelua, cumpăra sau copia partidele din România. Ceea ce va conta vor fi argumentele. Iar acestea vor fi judecate, cu instrumentele democratice din dotare, de fiecare alegător în parte. Până atunci, merită totuși văzut ce inspiră echipele de creație ale partidelor din România.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.