Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă va transmite marţi seară preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire ca miniştri interimari a Anei Birchall la Justiţie, a lui Eugen Teodorovici la Fonduri Europene şi a lui Radu Oprea la Românii de Pretutindeni.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă consideră ”inacceptabilă şi lipsită de fundament” decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile Ministerului Justiţiei, Ministerului Fondurilor Europene şi Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Totodată, premierul a luat act de decizia preşedintelui de a nu da curs demisiilor ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, respectiv a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Integral pe MediafaxComentarii

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu,Neomarxistu Doamnă Dăncilă, trebuia să învățați școală la vremea copilăriei și a adolescenței....Dacă atunci v-ați luat examenele doar la restanță și cu repetiție....efectul se vede acum...La bătrînețe învățatu este tardiv pentru unii ....Dar în schimb sunte-ți foarte bună în a vă da privilegii (vila la munte, vilă în Primăverii, mașini de lux....odrasla bine fixată într-un post degeaba dar foarte bine plătită, nora și ea profitabil plătită = oare cine-ș mai permite să bea șampanie franțuzească și să mănînce homar în vacanță la un Hotel 5 stele în Carraibe decît odrasla dvs....ȘI bărbatu cu creșteri majore de salariu la OMV-Petrom,,,,).Din punctul ăsta de vedere stați bine....că și de aceia la cea mai mică adiere de schimbare a dvs. de pe scaunul de Prim-ministru luați toate măsurile de conservare a poziției....O să facem, noi prostimea păr alb și tot vă vom asculta prostiile debitate pe gură și cele semnate în OUG-uri....

24 aprilie 2019 10:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.