Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marți seară, la România TV, că atât el, cât și liderul PSD, Liviu Dragnea, sunt în orice moment dispuși să acorde votul în Parlament pentru remaniere, scrie Mediafax. El a mai spus că nu știe „ce gânduri” are premierul Viorica Dăncilă.

„Atât eu, cât și partenerul de coaliție, PSD, președintele partidului, Liviu Dragnea, suntem în orice moment dispuși să acordăm votul în Parlament pentru remaniere. Mai departe, ce pași face primul-ministru nu știu, este opțiunea domniei sale, dar bazat pe experiența pe care am avut-o, într-o situație de acest gen eu nu aș fi ezitat nicio secundă să cer Parlamentului votul pentru formula de remaniere sau de restructurare pe care doresc să o propun. (...) Nu știu ce gânduri are dna prim-ministru. Ce face doamna prim-ministru în acest moment, nu sunt la curent”, a declarat Tăriceanu.

El a mai spus că este „treaba primului ministru” să decidă când va cere votul Parlamentului pentru o eventuală restructurare a Executivului și l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că este „în afara Constituției” pentru că a refuzat cele trei propuneri de miniștri.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.