Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mi-am imaginat niciodată că primarul Iohannis ar putea deveni un asemenea președinte. Ciufut, încruntat, închis la orice sugestie din afară, răzbunător și atît de primitiv în felul în care înțelege dipsuta politică.

Iohannis blochează România. Klaus Iohannis se poartă ca un căprar german alungat de nevastă într-un oraș de provincie. Nu mai contează nimic. Numai interesul său îi tropăie pe nervi. Luptă orbește împotriva celor care nu-i cîntă în strună sau îi privesc ironic cocoașa. I-a și contaminat pe liberali cu același stil. Sau ei încep să-l imite prostește. Încep să fiu colindat de gîndul că și Rareș Bogdan și Ludovic Orban au fost instruiți la Cotroceni cu cîteva propoziții simple, de genul, mă băieți, săriți pe ei și mîncați-ii! Și amîndoi s-au transformat în niște lătrăi de serviciu, trimiși la întîlniri să traducă mesajul din gîndirea președintelui. Faptul că Orban (L) îndemna, mai ieri alaltăieri, la sărit cu bîtele și cu plîngeri penale pe PSD și pe ALDE, mi se pare ca făcînd parte din același spirit rudimentar care îl caracterizează pe Klaus Iohannis. Ce-i așa de dubios că doi miniștri se retrag pentru a participa la campania electorală? Nu este normal? Ce-ar însemna ca ei să își mobilizeze funcționarii și din ministere în confruntarea cu președintele Iohannis și cu liberalii? N-ar fi normal ca președintele României să le accepte demisia și să aprobe, de îndată, înlocuirea lor? Ce așteaptă?

Integral pe CotidianulComentarii

ungureanu ardelean Sasu` a luat-o pe....ulei ? Io v-am prevenit din 2014 de caracteru` infect si egocentric al individului ! Acu`....nu varamane decat sa-i beliti sula ! Aia...nefacatoare de copii !

24 aprilie 2019 18:17

TURNATORUL la securitate Numai acest IMBECIL pe nume Nistorescu putea sa scrie un asemenea articol. Cine-i de fapt acest Nistorescu. Este un fiu de plugardin satul Turmasi, comuna Martinesti, judetul Hunedoara. S-a nascut in anul 1948 si a terminat liceul la Orastie in 1965. La Facultatea de Filologie a intrat abia in 1970. Ce-a facut derbedeul in acei ani? Nu se stie prea multe, doar ca si-a facut armata la trupele securitatii comuniste unde se pare ca a si fost "racolat", apoi ca mai toti care n-au intrat la facultate din "prima" au fost ajutati sa ajunga acolo. De ce? Admiterea la facultate era o problema mare atunci si nu de putine ori s-au pus la bataie pretul unei masini pentru admitere. In salile de admitere erau "introdusi" candidati racolati pentru a "supraveghea" Posibil sa fi fost si el unul dintre acestia. Ioan Buduca i-a fost coleg de facultate, mai mic cu un an. Acum sunt colegi la fituica pro DRACnea,Cotidianul. Spre deosebire de Nistorescu el a intrat din prima. Tot de la Cluj l-a cunoscut si Ion Cristoiu. El este tot din 1948, dar a intrat din prima. Amandoi au spus despre Nistorescu ca era TURNATOR la securitate. Iata ca un om pornit de jos, dar pe care succesul l-a facut un NEMERNIC. Asa se explica si cele 5 NEVESTE.

24 aprilie 2019 15:59

Ion George Nistorescule....zi și tu cinstit....n-ar fi fost o mare jignire să pui în scaunul Ministrului de Justiție un grobian ca Nicolicea ce și-a luat diploma de jurist la fără frecvență....nu, mai rău...la studiul de la distanță...la Renumita ^Fabrică de Diplome Spiru Haret^ din Drobeta Turnu Severin....Păi Magistrații adevărați ce și-au tocit coatele învățînd la Univerități de Drept de renume din Romania ce să zică avînd să ^ia lumină^ de la un astfel de ministru....Și de ce s-o faci ?....doar să-i dea lui Dragnea și altora de ai lui Grațierea și Amnistia....Batjocora a ajuns prea mare !!!....Își bat joc pe față de Romania și de poporul roman....Suntem un popor prost și mămăligar de acceptăm bătaia asta de joc.....

24 aprilie 2019 13:19

Gicu "Nu mi-as fi imaginat" ca cel care a scris acest articol este atat de cretin....Aaaa! Scrie ptr COTIDIANUL, ziar de propaganda PSD - ALDE si atunci nu-i de mirare!

24 aprilie 2019 12:55

24 de ani de PSD=tara ca o buda! Nu mi-am imaginat vreodata ca jurnalistul Nistorescu ar putea deveni asemenea curva. Idiotului de mai jos doar un simulacru de raspuns ca atat merita, la marginea societatii se afla PSD cu sleahta sa de infractori antisociali, hori de bani publici si responsabili pentru mortile zilnice pe drumurile si in spitalele romanesti. Nici macar o majoritate din populstia cu drept de vot nu a avut PSD, ce sa mai vorbim de Poporul Roman.La referendumul din 2009 au participat peste 80% dintre romanii cu drept de vot, care au cerut Parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari neindeplinirea acestor cerinte arata ca parlamentul alcatuit in majoritate din infractori torpileaza si boicoteaza vointa Poporului Roman.

24 aprilie 2019 11:27

PSIHIATRUL DE SERVICIU Omul are o idee fixa : Guvernul meu ! Nu conteaza pt. Johanis, ca, Poporul Roman a votat majoritar acest PSD- care nu este "guvernul meu", nu conteaza pt campionul democratiei Johanis, ca, Romania este guvernata cf. Constitutiei, nimic, omul a torpilat si boicotat grosolan vointa Poporului Roman. Mai grav este ca, asmute legiunile de cetateni de la marginea societatii, asupra institutiilor Statului, si asupra opozitiei, cu insulte, ciomageli, petarde, bagare in fata a unor personaje dubioase Lazar, Kovesi, "independenta Justitiei" cu inscrisuri SRI/DNA. Speram ca, acest Johanis va lasa scaunul liber la Cotroceni. Spre binele romanilor.

24 aprilie 2019 8:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.