Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

NASA a realizat noi imagini ale unei aurore extraordinare și a lansat un avertisment pentru toți locuitorii planetei, conform Metro.

Astronomii au spus că luminile nordice sunt semnele vizibile ale unui fenomen care ar putea îngenunchea civilizația.

Aurorele se formează atunci când particulele Soarelui se izbesc de atmosfera Pământului. În mod normal, aceste furtuni solare nu sunt o amenințare. Însă, cercetătorii se tem că o furtună solară foarte puternică ar putea cauza haos în lume prin distrugerea rețelelor de comunicare care stau la baza societăților din ziua de astăzi.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Marius Aurora boreala ca și cea australă nu este decât reflexia solară a undelor câmpului magnetic al Pământului . Că la o explozie solară se pot defecta sateliți da este adevărat, dar am trăit noi mii de ani și fără ei.

23 aprilie 2019 21:53

Ecce Homo Bătrâne, iar ai adormit pe net și te-ai trezit că te simți prost... Vezi că ecce periculos

23 aprilie 2019 21:49

Cel Batran Nu trebuie sa te straduiesti asa mult sa fi penibil .Ne-ai convins de mult , opreste-te . Esti mai slab decat articolul . Deja esti toxic . Stima !

23 aprilie 2019 21:33

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Soarele ecce Bestia și internetul ecce Civilizația... Așa scrie aici pe www. Culmea pidosniciei... Soarele arde specimenele Homo Superior la buci numai în miezul zilei dacă fraierii nu se dă cu cremă de soare sau dacă nu șede la umbra bananierului primordial. Pe internet însă căcănarii se arde la fesebuci zi și noapte deoarece adevărul nu strălucește cu jumătăți de măsură iar crema mincinoșilor ecce cam subțire...

23 aprilie 2019 19:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.