Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis: Am analizat întreaga situaţie. Nu are nicio treabă cu agenda României. Remanierea e cauzată de o răfuială din interiorul PSD: Mi se pare că este neavenită. Pe de altă parte, avem cele trei demisii şi la un moment dat aceste trei persoane vor pleca. Cele trei propuneri care au fost făcute pentru a înlocui miniştrii care pleacă sunt propuneri cu care nu sunt de acord. Sunt persoane nepotrivite pentru funcţia de ministru şi nu accept această remaniere. Pentru a merge mai departe, am avut o discuţie telefonică cu doamna premier şi am rugat-o fie să vină cu alte propuneri, fie să vină cu propuneri de miniştri interimari până când PSD vine cu propuneri pe care le pot accepta.

Integral pe AdevărulComentarii

Ion Georgescu N-ar fi fost o mare jignire să pui în scaunul Ministrului de Justiție un grobian ca Nicolicea ce și-a luat diploma de jurist la 50 de ani fără frecvență....nu, mai rău...la studiul de la distanță...la Renumita ^Fabrică de Diplome Spiru Haret^ din Drobeta Turnu Severin....Păi Magistrații adevărați ce și-au tocit coatele învățînd la Univerități de Drept de renume din Romania și cu Doctorate în străinătate ce să zică avînd să ^ia lumină^ de la un astfel de ministru....Și de ce s-o faci ?....doar să-i dea lui Dragnea și altora de ai lui Grațierea și Amnistia....Batjocora a ajuns prea mare !!!....Își bat joc pe față de Romania și de poporul roman....Suntem un popor prost și mămăligar de acceptăm bătaia asta de joc.....

24 aprilie 2019 14:03

Dragnea e repetent, nu Johannis Mai v, imbecile, Nicolicea a facut dreptul la distanta si a initiat legi care au eliberat violatori, ucigasi, etc. Spre bucuria homosexualului Ecce Cur Rupt, militant PSD.

24 aprilie 2019 10:14

Sandu Daca era propusa SURICATA ca ministru indiferent de minister ,acest presupus presedinte ar fi aprobat totul fara comentarii (suricata de sibiu)

24 aprilie 2019 7:22

Udemereul s-a sucit iarasi si voteaza Codul Penal cot la cot cu PSD-ALDE!!! Tarfe de centura! In timp ce noi ne distram, ungurii castiga pas cu pas influenta in Ardeal. Nu vor putea alipi Ardealul la Ungaria, dar o mica autonomie in regiunile populate de unguri va duce in final la scurgerea resurselor catre ei. Nu e de GLUMIT cu asemenea lucruri, mai ales cand avem o coalitie de guvernare santajabila de catre UDMR si Viktor Orban.

24 aprilie 2019 1:38

v Puteau sa propuna cei de la guvernare pe oricine ca Ghiolbanis tot nu ar fi fost de acord. El este cel care pune frina la orice, fiindu-i ciuda ca nu are guvernul lui care sa-i aprobe orice ar propune el. Cei care l-au ales, sas ati vrut sas aveti.

23 aprilie 2019 23:20

Ecce Homo Repetentul a uitat? Adevărat că a uitat!

23 aprilie 2019 23:09

Găozare, de ce îți iei numai nume cu iz de căcat, gen kur rupt, anal-ist, ari-ANUS, etc? Raspunsul e conținut în întrebare. E chiar primul cuvant.

23 aprilie 2019 22:31

Ecce ANAL istul de casă al P$D, alias Ecce Kur rupt de psd-iști De când PSD a legalizat homosexualitate, sunt "fetița" PSD.

23 aprilie 2019 22:28

Ecce Analistul Se pare că Operațiunea Pârțul Umed a intrat pe linie dreaptă. Klaussfinkter Wurst Johannis a dat semnalul cu stropi pe sfinkterul din față și repetenții au trecut prompt la diarie verbală...

23 aprilie 2019 21:03

Kuminecaturile Gemene = Ecce Kurrupt, militant bolshevic psd-ist Sug pula zilnic.

23 aprilie 2019 19:57

Ecce Kurrupt Ofer sex anal gratuit membrilor UDMR daca sustin PSD.

23 aprilie 2019 18:48

Ecce Kurrupt Bine, îmi place să mă fut în cur și să dau limbi în cur lui Dracnea.

23 aprilie 2019 17:40

Ecce Kurrupt De ciuda îmi vine să mă fut în cur!

23 aprilie 2019 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.