Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chiar dacă pare greu de crezut, România este în vârful Europei de est în ceea ce privește salariile. O categorie de angajați de la noi din țară primesc printre cele mai mari remunerații la nivel european.

Ne vine greu să credem sau nu, România este printre țările care oferă cele mai mari salarii din toată Europa. Un angajat care face parte din această categorie câștigă de la 28 000 de euro pe an în sus. Dacă ne referim la salariile și pensiile magistraților, România este o țară care se ridică la nivelul Franței sau al Germaniei. Trebuie menționat că salariul mediu românesc este de 5 ori mai mic decât cel din statele menționate.

Integral pe CapitalComentarii

Marius In vest sunt tari care au raportul între salari de 1/8. La noi de ce nu s-ar putea? Că și așa nu prea sunt bani la buget. Auzi tu romane,pensie de 66000 de Ron pe luna,atât beneficiază fostul șef de la penitenciarul Colibași,vouă vi se pare normal? Asta e dreptate socială? Beliți ochii când votați

23 aprilie 2019 19:44

gica,contra Constatare personala :s-a marit exponential numarul masinilor in trafic mai ales in Bucuresti dar si in provincie si in rural, aglomeratie extrema in parcari si excesiv de multi cumparatori in magazine Se construiesc in continuare mari magazine ,farmacii,banci stadioane si raman in continuare functionale vechile si depasitele puscari,spitale,gradinite,scoli ,sosele si cai ferate, parcari si utilitati Trageti concluzia !

23 aprilie 2019 17:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.