Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Funcționarii publici de stat cu statut special din penitenciare vor avea parte de o majorare de 75% din salariu de funcție pentru orele suplimentare. Conform legislației, munca prestată suplimentară din perioada 2019-2021 va fi răsplătită. Totul se va face cu încadrare în limita de 3% pe total buget al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Munca suplimentară va fi răsplătită cu o majorare de 75% a salariilor. Funcțiille vizate sunt cele ale funcționariilor publici cu statul special din penitenciare. Inițiativa legislativă arată că este vorba de munca prestată în perioada 2019-2021. Aceasta nu se poate compensa prin ore libere plătite cele 60 de zile după munca prestată suplimentar și se eplătește cu drepturile salariale corespunzătoare pentru orele peste programul normal de lucru alături de majorarea de 75% promisă din salariu de funcție.

Integral pe FanatikComentarii

Marius A inceput pomana, români știu că tot ei vor plăti datoria externa dar ști cum e vorba: daca e pomana macar sa apuc și eu ceva.

23 aprilie 2019 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.