Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un raport important scoate la iveală adevărul în privința uneia dintre cele mai controversate retrageri din politica românească. E vorba de raportul Comisiei SRI, despre implicarea fostului șef SRI George Maior în decizii politice și în execuția unui om politic pe val și unul extrem de apreciat.

Filmul" pare să înceapă în ziua de 9 noiembrie 2012, când ANI emite un comunicat privind constatarea incompatibilității a patru persoane: Eduard Hellvig, Dan Mihalache, Ovidiu Silaghi și Liviu Pop. Numai că ei nu erau cetățeni de rând la acea dată, ci erau ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, cel pentru Dialog Social, al Transporturilor și secretarul general adjunct al Guvernului. Nici ziua nu era întâmplătoare: era prima zi a campaniei electorale pentru parlamentarele din 9 decembrie 2012!


Comentarii

solo Mai Crine, tu nu ai avut si nici acum nu ai absolut nimic in cap. Habar n-ai de nimic! Doar vorbe goale la care, e adevarat, te pricepeai.

23 aprilie 2019 17:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.