Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Documente declasificate din arhivele CIA dezvăluie o carte intitulată „Povestea Adam şi Eva“, care a fost publicată în mai multe ediţii de-a lungul anilor, dar despre care adepţii teoriei conspiraţiei au crezut că a fost cumva interzisă.

Autorul Chan Thomas a făcut o serie de afirmaţii în cartea sa „Povestea Adam şi Eva“, sugerând că civilizaţia este distrusă o dată la 7.000 de ani de către „schimbări ciclice ale polilor“-un fenomen catastrofic care ar fi fost prevăzut de mai mulţi oameni de-a lungul istoriei, inclusiv de Iisus Hristos. Thomas a scris că Iisus nu este un profet biblic, ci mai degrabă un savant care a studiat în India şi a încercat să-i pregătească pe oameni pentru sfârşitul lumii, ultimul eveniment cataclismic fiind Potopul lui Noe.

Integral pe AdevărulComentarii

Măh Bilei, ești un bou obsedat de constelația PSD! Precum personajul caragialesc cu dicotiledonatele și „crastavetele”. E adevărat că multe se pun în seama CIA și a Arhivelor Vaticanului. Pentru aruncarea pe piață a celor mai mari aberații sunt invocate cele doă mari entități informative, pe care nimeni nu le poate controla sau cunoaște în totalitate. Asta nu însemnă că CIA sau Arhivele Vaticanului n-ar deține informații cutremurătoare despre lumea modernă (în cazul CIA) s-au despre întreaga istorie și PREISTORIE (în cazul Vaticanului)! Dacă ai avea cunoștințe solide de astronomie, arheologie, paleontologie, climatologie și alte științe despre Univers, despre Terra și despre evoluția umană ai înțelege că revelațiile din cartea invocată de CIA au baze științifice extrem de credibile și de tulburătoare. Dar nu, căcatul soroșist pe care îl porți în biloi pe post de cerebel te face să reduci totul la dicotiledonata PSD. De aia ești un bou sârguincios, care-și dă cu părerea fulgerător despfre orice apare pe acest site!. Tu altă treabă n-ai? Din ce trăiești? Ești salariatul lui Helvig, sau ți s-a dat parola la bitcoaie? Hai fi sincer și împătășește-te de Sfintele Paști!

23 aprilie 2019 17:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.