Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angajaţii Realitatea TV au aflat în acestă dimineaţă, când au ajuns la sediul televiziunii, că nu mai au voie să intre în clădire. Îşi vor putea lua doar lucrurile personale din sediu şi atât, informează paginademedia.ro.

Jurnaliştii au primit, la intrarea în sediu, o hârtie în care li se aduce la cunoştinţă că nu mai au acces în clădire. Mai exact, prin intermediul acelei foi, angajaţii erau anunţaţi că nu pot intra în clădire pentru a-şi exercita funcţia pe care o are fiecare jurnalist, ci doar să îşi ia bunurile personale. Potrivit paginademedia.ro, acesta este mesajul primit de jurnalişti: "Către angajaţii Realitatea Media SA Vă aducem la cunoştinţă următoarele: Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locaţiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvenţă, ocupă spaţiile din Clădirea Platinum situată la adresa Bucureşti, Sector 1, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 172-176 Accesul în spaţiile menţionate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale şi/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor."

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.