Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chiar în Săptămâna Mare, Anca Sînă Serea a împărtăşit cu fanii ei o mare bucurie pentru ea şi familia ei: la 38 de ani este însărcinată în şase luni şi aşteaptă încă o fetiţă pe care ea şi soţul ei au şi hotărât cum o va chema. Click! a stat de vorbă cu fosta ştiristă şi a aflat câteva detalii despre această minunată perioadă din viaţa ei.

La 38 de ani, Anca Sînă Serea i-a uimit pe toţi cu sarcina cu numărul 6. „O adevărată binecuvântare anunţată în prag de sărbătoare! În familia noastră e aşteptată cu mult drag #baby6, este fetiţă şi se va numi probabil Leeah, frăţiorii ei vor decide! Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi pentru că ne sunteţi mereu alături în cele mai importante momente din viaţă. Pupici voioşi şi îmbrăţişări calde de la o mămică emoţionată, recunoscătoare şi foarte fericită! #5copii #6copii #”, a scris Anca Sînă Serea pe pagina ei de Facebook.

Click! s-a întâlnit în urmă cu câteva săptămâni cu fosta ştiristă la un eveniment monden în care era una dintre imaginile unei campanii şi pur şi simplu radia de fericire şi strălucea. Atunci ea îi mulţumea public mamei ei, care o ajută cu copiii, îi este alături şi o sprijină. Au trecut doar câteva zile de atunci şi iată că Anca, la fel de frumoasă şi radioasă, a anunţat că va deveni mămică. Am vrut să ştim mai multe detalii şi am reuşit să-i “furăm” câteva vorbe.

Integral pe Click!Comentarii

Paul BRAVO! Foarte frumos si normal... Asta e NORMALITATEA! Nu cel mult unul ca la ardeleni, sau niciunul ca la occidentalii care acum sunt invadati de migranti pentru a avea forta de munca si nu viitor ca natiuni! Asa se duce Neamul si Tara mai departe, nascand copii! Nu avortandu-i sau aruncandu-i in latrine de vii!!!!! Felicitari! Iar celor socati, le doresc revenire grabnica din socul emotional... :):):):):):):) Pentru a-si reveni, le recomand nasterea de PRUNCI !!!!!!

23 aprilie 2019 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.