Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, urmărit penal pentru o nouă faptă de delapidare, susține că autoturismul Mercedes a fost cumpărat de PSD din "fonduri private", și nu din subvenția primită de la stat și că el a cumpărat mașina la același preț, dar pentru că nu a fost "pregătit" pentru o astfel de achizițuie, a plătit-o în mai multe tranșe. Potrivit DNA, PSD a cumpărat prin Mircea Drăghici un autoturism Mercedes în valoare de aproximativ 68.000 de euro, după care mașina ar fi fost vândută unei persoane din familia acestuia, însă contravaloarea nu a fost încasată de partid la momentul tranzacției.

Mircea Drăghici a reacționat printr-un mesaj pe Facebook, la o zi după ce DNA a anunțat că acesta este urmărit penal pentru încă o faptă de delapidare.

Integral pe HotnewsComentarii

@23 aprilie 2019 15:43 - MOS ION ROATA are dreptate.... hahahaha... n-am mai râs atât de foarte mult timp. Aceeasi persoana spune despre el insusi ca are dreptate, cand se vede de pe luna ca Mosul este acelasi postac ca si Lapusneanu. Pânã si postacii PSD-siti sau trolii ruznaci o mai dau in bara. Schimba macar abordarea - nu mai folosi majuscule precum o facusei cu Modul, si eventual schimba si stilul. Esti un dobitoc platit.

24 aprilie 2019 9:23

ALEXANDRU LAPUSNEANU MOS ION ROATA are dreptate, insa noi credem ca intreaga Lege. nr. 78/2000 ESTE NECONSTITUTIONALA! NECONSTITUTIONALITATEA ESTE DATA DE DISCRIMINAREA LA CARE SUNT SUPUSE ANUMITE CATEGORII DE CETATENI ROMANI DE RAND, in speta : "persoana care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial”! CODUL PENAL AL ROMANIEI PREVEDE SANCTIUNI PENTRU FAPTE DE CORUPTIE! Ori, “persoana care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial” IN ESENTA ESTE CETATEAN ROMAN DE RAND! NE INTREBAM DE CE LEGISLATIA PENALA ROMANEASCA PREVEDE SI INPARTE CETATENII ROMANI DE RAND IN … DOUA CATEGORII DE CETATENI ROMANI DE RAND! De ce o categorie de cetateni romani de rand sunt supusi controlului prevederilor Codului Penal Romanesc si o categorie de cetateni romani de rand sunt supusi controlului unei … legi speciale! CLAR DISCRIMINARE! Totul este dat de asigurarea realizarii scopului epurarilor politice, al asigurarii conditiilor de indepartare din functii publice prin fabricarea de dosare penale prin “paradire” de catre procurori aflati in slujba gruparii de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca! CURAT, MURDAR NENE IANCULE!

23 aprilie 2019 15:43

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Din pacate, acuzatiile nu au nicio sustinere legala! Asta deoarece, presupusele fapte penale, au fost facute cu aprobarea organelor de conducere ale entitatii in cauza, respectiv al unui partid politic! Acuzatiile sunt formulate in baza prevederilor art. 1 si 13 din Legea nr. 78/2000. Insa aceste PREVEDERI LEGALE SUNT NECONSTITUTIONALE! Sa nu uitam ca CCR a decis in cazul abuzului in serviciu ca nu pot fi considerate fapte penale decat atunci cand FAPTELE au fost facute cu incalcarea unor prevederi legale! In acest caz, art. 13 din Legea nr. 78/2000 devine neconsitutional, deoarece o “persoana care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial” nu poate fi acuzata de “folosirea influenţei ori autoritatii sale în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite” decat daca au fost incalcate prevederi legale! Ori, presupusa fapta penala de vanzare a unui autoturism, facuta cu aprobarea organelor de conducere ale partitudului, nu poate fi catalogata ca fapta penala deoarece HOTARARILE ORGANELOR DE CONDUCERE NU SUNT FAPTE PENALE si se inscriu in respectarea si aplicarea propriului statut! Ori, STATUTUL(incalcat sau neincalcat) NU REPREZINTA O INCALCARE A NORMELOR LEGALE, NU REPREZINTA NORMA LEGALA!

23 aprilie 2019 15:07

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Din acest punct de vedere este necesar, cu maxima celeritate, ori modificarea Legii nr. 78/2000 si completarea acesteia cu prevederea “numai in cazul incalcarii prevederilor legale” ori sesizarea CCR cu existenta unui conflict constitutional, exact ca in cazul abuzului in serviciu! Din pacate, am constat ca CCR a fost sesizata cu o speta asemanatoare, respinsa insa prin Decizia nr. 693/2018! RESPINGEREA EXCEPTIEI DE NECONSTITUTIONALITATE NU A FOST FACUTA IN BAZA FAPTULUI CA, SESIZAREA NU AR FI FOST INTEMEIATA, CI PENTRU CA AUTORUL SESIZARII NU AU MOTIVAT CEREREA(deh, avocati si avocati)! A se vedea in acest sens, alin. 23 din decizie care precizeaza “Or, potrivit art. 10 alin. (2) din Legea nr. 47/1992, sesizările adresate Curții Constituționale trebuie motivate și, prin urmare, Curtea nu se poate substitui autorului excepției în ceea ce privește formularea unor motive de neconstituționalitate.” Avand in vedere faptul ca dispuneti de avocati capabili, invocarea unei exceptii motivate poate duce la rezultatul scontat si anume acela de a pune capat abuzurilor organelor de urmarire penala(interesate si comandate politic) prin fabricarea de dosare penale pentru presupuse fapte penale savarsite de functionari publici prin incalcarea unor norme infralegale! In rest : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

23 aprilie 2019 15:07

Cristi - tipic românesc. Continuam sa preferam PSD, desi stim ca sunt hoti, doar pentru simplul motiv ca au dat un 50 de lei la pensie sau salariu. Stim ca sunt hoti si din alte partide, dar aia nu au dat nimic, asa incat hotia PSD este buna comparativ cu a celorlalti. Alte popoare ar fi luptat impotriva prezentei hotiei in orice partid, noi acceptam hotia atat timp cat castigam si noi ceva, chiar daca are valoarea prafului de pe toba.

23 aprilie 2019 12:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.