Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ca înaintea oricărei sărbători, au crescut preţurile. În pieţe s-au scumpit toate produsele, de la banala legătură de ceapă până la legumele din import. Cele mai mari preţuri le au roşiile produsele în serele din ţară şi cartofii noi.

În majoritatea pieţelor din Constanţa, legumele au alte preţuri faţă de săptămâna trecută. Kilogramul de ceapă costă 2 lei, faţă de 1,5 lei acum câteva zile. La fel şi usturoiul. Cel mai mult s-au scumpit legumele verzi, iar ridichile au ajuns aproape produse de lux: chiar şi 4 lei legătură de la 2 lei.

Integral pe Digi24Comentarii

v Aceste scumpiri inainte de sarbatori i se "datoreaza" lui Dragnea, chiar si cind nu se stia nimic de el. Cei de la guvernarea actuala au adus numai scumpiri, devalorizarea leului etc. Cind o sa fie numai Ghiolbanis, toate se vor ieftinii, leul se intareste, etc

23 aprilie 2019 16:10

Geo Asta este și datorită ^Politicii vizionare a lui Dragnea^ de a sista importurile de legume și fructe la graniță ca un PATRIOTIC moment de campanie electorală.....făcut ca proștii fără a fi siguri că avem ce pune înloc, adică producție proprie....( Să nu mai mănînce romanii legume-fructe otrăvite de pesticide ieftine !.....Să mănînce romanii același fel de legume-fructe mai scumpe !....dar să fie PATRIOȚI CÎND LE PLĂTEȘTE.....Să plătească, futui în cur pe mama lor de Soroșisti, #Rezistaci și Securiști....)

23 aprilie 2019 13:34

Ecce Kurrupt Simtiti pula groasă a d-lui Dragnea în găoază, rezistacilor? Vă dublezază prețurile în fiecare an...

23 aprilie 2019 10:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.