Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actorii Teatrului de Comedie București au ironizat, în pauza spectacolului „Mult zgomot pentru nimic”, momentul în care Dragnea i-a spus unui cetățean care participa la un miting din Suceava: „Nimic ești tu!”

În pauză, actorul Alex Bogdan le-a spus spectatorilor: „Ne pregătim de partea a doua din Mult zgomot pentru... ”. „Nimic!”, s-a auzit o voce din sală.

În râsetele spectatorilor, Alex Bogdan a continuat precum Dragnea la Suceava: „Nimic ești tu, ți-o spun direct! Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule! V-am dat spectacole de calitate...”

Integral pe RepublicaComentarii

Marius Ivanescu - MAY DAY, MAY DAY - tocmai sug (co-)caru' de reportaj (ca EURO-poolla mi-a scapat din cioc la îmbulzeala, n.m.) si am salvat deja (vreo) 5 buc. "reporteri" dela (i-)#REALITATEA pe care Dracnea voia sa-i spânzure si le "preleveze" (ciordeasca, n.m.) organele în scopul comercializarii lor pe piatza de profil - IESIT îN STRADA SA "APARAM" CUCERIRILII "DREPTURILOR HOMULUI"!

24 aprilie 2019 0:54

Dacian Romanian Pizdocratzian Urinian Muiosh @ Ion Popo Ce, cum, da' cum sa va uit io pe voi, pe EURO-bulangii mei LGBT-ORL dragi - în doua secunde dau ordonanta si puteti merge la leagane sa va ridicati (racolalti, n.m.) minorii la care poftiti!

24 aprilie 2019 0:46

Florin Bilei Hai sa iesim cu totii (în chilotzi, la metrou si) sa demonstratram împotriva "calailor", ca-i da afara pe EURO-bulangii LGBT-ORL de la (i-)#REALITATEA din sediu - Marius Ivanescu e deja pe baricade, cu o cârpa bleau cu pete de voma galben-verzui la gâtzi si cu EURO-poolla în cioc si fukce ca toti EURO-dracii-TTIP în fata (co-)carului de reportaj!!!

24 aprilie 2019 0:42

Marius Dragneo ce ai făcut băiețaș? Ai oprit banii primăriilor până în 26 mai? Și le-ai spus că te mai gândești in funcție de voturile aduse? Așa spune Ponta pe la tv, acum îți dai seama că eu nu am de unde sa știu și te întreb pe tine sau poate vreun primar care citește pe aici.

23 aprilie 2019 23:15

Ecce Arianus Repetentul de căcat stă la pândă pe net în izmenele de camuflaj cu șliț la kur marca Calvin Klein și trage câte o beșină cu stropi pe sfinkterul din față de fiecare dată când aude vreun cuvânt... Ecce hilar!

23 aprilie 2019 19:53

Kuminecaturile Gemene = Ecce Kurrupt, militant bolshevic psd-ist Lenin, idolul meu, era homosexual. Ii urmez exemplul.

23 aprilie 2019 18:49

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică kuristul de serviciu recunoaște că prestează exclusiv pentru căcănarii eurovizionari și numai contra cost... Ecce cacapitalist serios.

23 aprilie 2019 18:38

Ecce Kurrupt Sug pula gratuit membrilor psd

23 aprilie 2019 14:29

Ecce Kurrupt Bine și eu îl înțeleg pe tânărul tinichigiu care a fost plecat în străinătate și a șlefuit țevile de eșapament la bordul multor Mercedesuri, BMV-uri, etc. A venit înapoi plin de euroi și cu franjuri multicolori la sfinkter cum n-are nimeni altul la el în sat. A văzut că prietenii lui din copilărie ecce aceiași pizdaci ne-educacați fără nici un euro în buzunar și fără parteneri strategici iar în fața căminului cultural nu era făcută nici măcar o palmă de trotuar, totul ecce practic fix cum a rămas după cacatifelația din 89. De aia a zis el că PZDacii nu a făcut Nimic... Dacă opoponarii din opopoziție era la butoane evident lucrurile era altfel: Pizdacul Șef sigur ar fi fost pe tușă, probabil la beciul domnesc. Klaussfinkter Wurst Johannis s-ar fi beșit cu stropi pe sfinkterul din față la microfon iar răspunsul tânărului eurovizionar la întrebucerea retorică despre lucrul bine făcut ar fi fost un răsunător "Zero franjurat!" la unison cu toți băieții din sat...

23 aprilie 2019 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.