Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni seară, la Sinteza zilei, după ce a aflat că a fost achitat de ÎCCJ, că bucuria sa este umbrită de faptul că mulți alți români aflați în aceeași situație nu și-au încheiat încă procesele în instanță.


Comentarii

George Dacă cineva crede că este nevinovat este naiv... procurorii nu au putut sau nu au vrut sa dovedească vinovăția acestui CPT... Privatizarea UTB Brașov....unde au apărut magazine și blocuri in loc de tractoare... Mersul de mână cu Nicolicea...care vrea întrebare la referendum, ,,Este normal să avem președinte de cameră un condamnat?"....

23 aprilie 2019 8:29

Kuminecăturile Gemene Da, Inamicul Public nr 1 face o umbră răcoroasă, ca umbra unui smochin bătrân, numai bună de șezut și de cugetat... Pizdacii evident nu poate șede la umbra bananierului primordial ca neprihăniții de căcat dar noroc că mare ecce Grădina Kreatorului... Pe plaiurile mioritice în mod normal Cristian Homobuci și Konchita Wurst sparge nuci între buci cu voioșie la umbra nucului bătrân iar pizdacii stă pe câmp rezemați în coasă cu țuica de prune la purtător lângă niște corcoduși amețiți... Ghinion.

23 aprilie 2019 5:28

Grecoteiu Cariceanu 10 neveste 20 de copii excrocu a facut blat! Il toarna pe Dragnea acum prin trompeta Tudorel!

23 aprilie 2019 2:47

v Oare cei din vest ce spun de astfel de achitari, de "actiunile" Chiovesoaicei si a "colegilor" procurori? Sint total "legale" iar justitia este "independenta" si nu raspunde nimeni pt deficientele facute. Asta este un exemplu de "proces". Daca l-au acuzat pe Tariceanu, trebuiau sa aiba si niste dovezi irefutabile.

23 aprilie 2019 0:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.