Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD conduce în București în ceea ce privește intenția de vot la europarlamentare, potrivit celui mai nou sondaj CURS realizat în Capitală.

Potrivit cercetării efectuate în perioada 29 martie - 15 aprilie dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare PSD ar fi votat de 27%, potrivit stiripesurse.ro.
Locul secund este în continuare ocupat de Alianța 2020 (USR+PLUS) cu 21% (o mică contracție de două procente față de precedentul studiu).

Locul al III-lea este ocupat de PNL cu 19%. Pe locul IV este ALDE cu 17%. Oamenii lui Tăriceanu s-au consolidat serios în Capitală.

La mare distanță urmează Pro România cu 7% și PMP cu 6%

Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 29 martie - 15 aprilie 2019.


Comentarii

Marius Mai știți pliantul PSD de acum 2 ani??? Mai eream sfătuiți și să-l pastram sa vedem ce??? Minciunile,incompetenta și hoția. Hai că ne merităm soarta.

23 aprilie 2019 10:05

Ion George Cine a preluat de curînd CURS-ul ? Ziaristul Iosif Buble care este un apropiat al PSD, soţia sa, Diana Tuşa, fiind deputat al acestui partid. Ea a trecut anul trecut la PSD, după ce a avut două mandate de deputat din partea PNL, între 2008 şi 2016. Așa că vă imaginați cît de REAL POATE FI ACEST SONDAJ....de la soțul unei deputante ^traseiste^ de la un partid la altul funcție de unde iese cașcavalul....SĂ MĂ CAC ÎN EL DE SONDAJ MINCINOS !!!....OR SĂ NE INTOXICE DE ALDE AȘTIA BINE PLĂTIȚI DE PSD-u DIN SUBVENȚIA NESIMȚITĂ FURATĂ DIN BUGET ...Pierleanu, Buble, Chiriac...

23 aprilie 2019 7:55

v Va rog nu-i suparati pe unii comentatori care dadeau ca sigura victoria totala a PNL

23 aprilie 2019 0:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.