Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sfîrșit, președintele Klaus Iohannis a semnat scoaterea lui Mircea Negulescu, zis Portocală din magistratură. Omul era magistrat cum șeful său era o capră zburătoare! L-au trosnit pentru că a forțat dosare penale, după cum l-a tăiat capul.

Eu unul cred că le făcea la comandă. Și, pe lîngă comenzile primite de la Luluța Kovesi, în plus, mai băga în malaxor cîte unul care îl înjura de mamă sau de a cărui nevastă se îndrăgostea peste măsură. Dacă îmi aduc bine aminte, la un moment dat, s-a pus și problema arestării sale. Secția de procurori din CSM a respins. Cum să-l lege pe fratele lor, fie el și un ticălos! Omul era etalonul DNA! A luptat cu corupția pînă i s-a covăsit materia cenușie și caracterul. Ei bine, în ciuda succeselor sale forțate în lupta cu corupția, a fost zburat, semn că abuzurile sale nu mai puteau fi ascunse sub preș.

Și judecătoarea Camelia Bogdan a fost scoasă din magistratură. Spaima sentințelor, un fel de judecător Matei cu fustă, a fost zburată și ea. A contestat peste tot inclusiv, dacă nu mă înșel, la CEDO. Și dacă CEDO nu îi dă dreptate se va plînge și la Marele Consiliu al Pinguinilor de pe Insula Paștelui! A scăpat România de ea, așa cum a scăpat de madam Kovesi. În ciuda succeselor obținute în execuția unor adversari (ai SRI, ai președintelui, ai marinarului, ai lui Coldea și ai lui Dumbravă) a fost zburată și ea. Decapările sale s-au dovedit a fi rudimentare și fără să ajungă la adevăr. Dosarele dirijate de ea au căzut la primii judecători care au înțeles că nu îi mai paște penalul și arestarea.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.