Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zi decisivă pentru Călin Popescu-Tăriceanu.

După mai multe amânări, magistraţii ar putea da astăzi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa, în care preşedintele Senatului este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

În primă instanţă, Călin Popescu-Tăriceanu a fost achitat.

Procesul în care Călin Popescu-Tăriceanu este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului a început iniţial în 14 martie 2017 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tăriceanu a fost acuzat de procurorii DNA că a minţit în declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein şi Dan Andronic.


Comentarii

Kuminecăturile Gemene Inamicul Public nr 2 probabil va fi achitat definitiv deoarece kuriștii au decis să-i dea liber la alegerile prezidențiale. Un cadou, așa, gest de bună credință, să nu fie prigoniți cu sălbăticie după ce Klaussfinkter Wurst Johannis ecce executat... Cu Inamicul Public nr 1 însă nu au reușit să ajungă la vreo înțelegere. De unde nu ecce, nici Făcătorul nu cere...

22 aprilie 2019 20:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.